Pecha Kucha Night Brno #26 – Nezdar jako východisko
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / SETKÁNÍ / MEETING / SHOW / VYSTOUPENÍ / WORKSHOP / LEKCE / Komunita / Hnutí / Politika / Společnost / Stand-up / Talk show / Umění – Architektura, Design, Konceptuální, Malířství, Moderní, Nová media, Sochařství, Výtvarné / Věda / Technologie / Vzdělávání / Zájmy / Hobby / Zdraví / Životní styl

Pecha Kucha Night Brno #26 – Nezdar jako východisko

čtvrtek 3. října od 19:00
HaDivadlo, Brno
Vstupenky
od 125 do 250 Zobrazit ceny
prodej do 3. října

Základní vstupenka

Základní cena 250 Kč Koupit

Studentská vstupenka

Základní cena 125 Kč Koupit

Seniorská vstupenka (nad 65 let)

Základní cena 125 Kč Koupit

O akci

Brněnská Pecha Kucha Night se vrací ve svém podzimním 26. vydání s podtitulem Nezdar jako východisko. Tentokrát vás zveme na setkání s osobnostmi, které se během svého působení na kulturní scéně setkaly s významnými překážkami, které vyústily v menší či větší neúspěchy. O tom, jakým způsobem je možné tyto zkušenosti nezdaru přetvořit v nová východiska a energii, se s našimi vystupujícími pobavíme 3. 10. 2024 v 19:00 v brněnském HaDivadle.

 

[Peča-kuča] je japonský výraz pro povídání, ale také způsob představení zajímavých lidí, nápadů a projektů.Kromě svižné prezentace, na kterou má každý účastník limit 6 minut 40 sekund (20 obrázků x 20 sekund), jde na večírku především o setkání designérů*ek, architektů*tek, výtvarníků*nic a dalších osob z kreativních oborů. Formát z dílny Klein Dytham architecture si od svého spuštění v roce 2003 získal popularitu na celém světě. Od roku 2009 patří Pecha Kucha i do Brna.

 

O hostech a hostkách večera vás budeme informovat během následujících týdnů. 

 

Akce vzniká ve spolupráci Fakulty architektury VUT a Fakulty výtvarných umění VUT.

 

Projekt se uskutečňuje za finanční podpory statutárního města Brna.

Pořadatel

Fakulta architektury VUT v Brně