NATURE TRIP / HOME OFFICE / JOSEF BAIERL
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, Indie / Alternative

NATURE TRIP / HOME OFFICE / JOSEF BAIERL

čtvrtek 17. října od 19:00
Akropolis Underground, Praha
Vstupenky
Cena 250
prodej do 16. října

O akci

SLAST ⏆ ⏆ ⏆HOME OFFICE⏆NATURE TRIP⏆JOSEF BAIERL

HOME OFFICE

Seznamte se s Home office – evropskou indie kapelou, která kombinuje syrovou energii elektrické kytary a bicích s elegantním pulsem současného zpěvu a elektronických beatů. Vznikla z nočních jam sessions, Homeoffice tvoří zvuk, který je zároveň nostalgický i osvěžujícím způsobem moderní. Se srdečnými texty a dynamickými vystoupeními vás tato skromná čtveřice zve do své zvukové dílny, kde se každá skladba stává dokonalým spojením klasiky a nejmodernějších prvků. Připojte se k homeoffice na jejich cestě za tvorbou hudby, která rezonuje, jednou elektrizující notou za druhou.

NATURE TRIP

Nové singly ‘Feel Good’ a ‘Headless’ vynesly česko-britské Nature Trip na světlo mezinárodní alt-rockové scény. Kapela spojila síly s talentovaným frontmanem Tigercub Jamesem Hallem a nahráli fuzz-rockovou kytarovku ‘Feel Good’ s velkým drum soundem z Brighton Electric Studios, kde kapela také dotočila EP vycházející na podzim tohoto roku. První singl z EP Headless byl vypuštěn v rámci tour v Česku a Velké Británii. Nature Trip navazují na úspěch jejich debutového alba ‘New Connections’ které vyšlo v září 2022. Pilotní singl ‘Do You Mean What You Do’ pronikl do českých a britských médií. 

 

Česko-britská kapela nyní sídlí v Brightonu, kam se její členové přestehovali v roce 2019 po úspěšném hudebním roku bývalých Pilot Season. Těsně před pandemií Nature Trip vydali první stejnojmenné EP, které produkoval Alex Adelhardt (New Native, Phantom Bay). Po pandemii začali Nature Trip intenzivně dobývat lokální scénu v Brightonu řadou plných koncertů. Následovala premiéra na festivalu Rock for People 2022 a první česká headline tour, kterou kapela úspěšně zakončila vyprodaným koncertem v pražském Paláci Akropolis. 

JOSEF BAIERL

 

Josef Baierl je producent a neúnavný hudební nadšenec, který na sebe upozornil třeba skrze spolupráce s labelem Ty Nikdy nebo pravidelným hraním DJ setů na akcích pražské taneční scény. Vášnivý milovník hudby a jeden ze zakladatelů projektu Synk. Na akcích hraje především house, break, garage. Užívá si taneční tracky.

 

Start: 19:00