Tváře PETRA RYCHLÉHO v Černovicích
DIVADLO / KONCERT / SHOW / VYSTOUPENÍ / Představení – Činohra / Stand-up / Talk show

Tváře PETRA RYCHLÉHO v Černovicích

pátek 25. října od 18:00
Sokolovna - velký sál, Černovice
Vstupenky
Cena 250
prodej do 24. října

O akci

Petr Rychlý zavítá se svojí zábavnou show do Černovic!

Petr Rychlý vypráví historky nejen ze zákulisí divadla a televize, ale i veselé příběhy z vlastního života. Během vystoupení baví diváky i svými hudebními vstupy ze současné nejpopulárnější televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas.

Další informace

- Vstupenky zakoupíte zde na portálu
- v Černovicích v cukrárně U Koblížků - goo.gl/maps/WUn6xCUdMNirP6uM7
- v Černovicích v městské knihovně v budově měú
- Předprodej končí 24.10. v 23:59 nebo při naplnění kapacity sálu.
- Cena vstupenky na místě je 300 kč
- Sál bude otevřen od 17 hodin. Občerstvení zajistěno.

Petr Rychlý

Herec Vinohradského divadla, moderátor, bavič a příležitostný zpěvák, vypráví historky nejen ze zákulisí divadla a televize. Během vystoupení baví diváky i svými hudebními čísly z televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas.Vystudoval střední ekonomickou školu v Karlových Varech. Je jedním ze zakladatelů současného Divadla Na Fidlovačce. Na této scéně působil mezi léty 1998 a 2012. Od září 2012 je členem hereckého souboru Divadla na Vinohradech, ve kterém jako divadelní herec skončil v roce 2022.

Jako moderátor působil v televizních pořadech Ptákoviny, Natočto! a Rychlý prachy. Mezi jeho hlavní herecké role patří postava primáře MUDr. Čestmíra Mázla v televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě, ve které byl údajně na jeho prosbu zastřelen mafiány v roce 2022[1]. Objevil se také v Četnických humoreskách. Zde ztvárnil roli kolaboranta Kugela. Od roku 2015 moderuje televizní pořad Rady ptáka Loskutáka. Soutěžil v první řadě české verze pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas vysílané na TV Nova a v roce 2021 znovu v řadě osmé.[2]

Nadaboval například Joeyho Tribbianiho v seriálu Přátelé, Earla v Jmenuju se Earl, Hanka Moodyho ze seriálu Californication a Petera z animované série Griffinovi. V roce 2002 nadaboval v české počítačové hře Mafia: The City of Lost Heaven vedlejší postavu Paulieho a o 18 let později si stejnou roli zopakoval ve hře Mafia: Definitive Edition.

Pořadatel

Město Černovice, IČO: 00248037. Změna programu vyhrazena.

Pořadatel