Paramount Styles (US/EU), Elysian Fields (US)
KONCERT / Hudba – Rock

Paramount Styles (US/EU), Elysian Fields (US)

středa 16. října od 20:00
Kaštan - Scéna Unijazzu , Praha
Vstupenky
Cena 399
prodej do 16. října

O akci

Paramount styles se vrací do Prahy!

Kapela vystoupí v sestavě:

SCOTT McCLOUD – voc, ac. guit. 
(US/ Soulside, Girls Against Boys, New Wet Kojak, Operator etc.)

ALEXIS FLEISIG – ds  
(US/ Soulside, Girls Against Boys, Obits, Bellini, Savak etc.)

ADAM "Aran" NENADÁL – bass 
(CZ/ Gnu, Aran Epochal, Aran Satan, Prohra Praha, Ari & Indi)

VÁCLAV ORCÍGR – cello 
(CZ/ Or, Vlněna, 50 m znak, Cardo & Decumanus...)

CHRIS SMET – lead guit. 
(BE/ Star Club West, Roadhouse Libra...)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frontman SCOTT McCLOUD zve osobně:

>>> Praha pro mě vždycky byla jako město znovuzrození, protože jsem se v roce 2010 přestěhoval do nedaleké Vídně po 22 letech strávených v New Yorku. Lidé, které jsem v té době potkal, a přátelství, která jsem v té době navázal a upevnil, byla pro Paramount Styles (a Girls Against Boys) jako kapelu obrovskou vzpruhou - a od těch dob je to místo, kde je zvláštní výsadou moci rozjíždět nové věci. Nadcházející koncerty společně s ELYSIAN FIELDS, které máme v Evropě letos v říjnu, jsou přesně takové. Něco výjimečného. Zbrusu nové LP „Make It To Forever“ je připraveno k vydání na God Unknown Records na začátku roku 2025, takže tyto termíny jsou jak předpremiérou, tak oslavou naší hudby, a to jak se Silver Rocket, tak se Scrape Sound, mými přáteli z Prahy. Nové LP „Make It To Forever“ je samo o sobě na dlouhé povídání (na jindy) - nahrávalo se v Aténách v Řecku a je to velmi osobní deska. Chtěl jsem do ní zahrnout i další hlasy a vzpomněl jsem si na Jennifer Charles - opojnou, šantánovou, noirovou zpěvačku skupiny ELYSIAN FIELDS.
V 90. letech jsme se v New Yorku pohybovali v podobných kruzích. Zkrátka a dobře, znovu jsme se spojili a ona se mnou spolupracovala na nové písni („Come 'Round“) pro nové album. V rozhovoru padl nápad udělat pár společných koncertů ve střední Evropě (Elysian Fields jsou na turné k vlastnímu novému albu „What the Thunder Said“). To je jedna z těch úžasných věcí, kdy přátelství v rámci hudby může trvat věčně, může se připomínat a obnovovat, s vitální energií, která je tak nějak správná v každé době.
Naše skupiny se na tato ojedinělá společná vystoupení velmi těší. Něco takového se nestává každý den. Využijte tento okamžik.“

Pokud je neznáte, mezi mé nejoblíbenější skladby ELYSIAN FIELDS patří „Where can we go but Nowhere“ nebo „Climbing My Dark Hair“, pro začátek si je vyhrabejte na netu a užijte si je.

A co se týče PARAMOUNT STYLES v plné sestavě, kterou tvoří mí přátelé Adam, Alexis, Chris, Václav a já - kromě naší setlistové stáje se s vámi podělíme (a zahrajeme) i o ukázky z nového materiálu z „Make It To Forever“ - tak, jak album směřuje k jeho vydání na začátku příštího roku.

Těšíme se na vás!

Vystupující

Paramount Styles (US) – web / fb / soundcloud / bandcamp / insta / youtube / Spotify Elysian Fields (US) – web / fb / bandcamp / insta / youtube / Spotify

Pořadatel

Kaštan - Scéna Unijazzu