Czech Puppy 2025: The Pop Up!
SETKÁNÍ / MEETING / Komunita / Hnutí

Czech Puppy 2025: The Pop Up!

pátek 22. listopadu od 19:00
The Pop Up!, Praha
Vstupenky
Cena 490
prodej do 22. listopadu

O akci

Odvezte si z víkendu Czech Puppy další nezapomenutelný zážitek. V unikátních prostorách The Pop Up! s energickou psí společností si vytvoříte vzpomínky i fotky, které jinde těžko seženete. Zajímavé místnosti, vtipné úkoly a dovádějící pejskové jsou přísady toho nejlepšího koktejlu.

The Pop Up! je interaktivní výstava, kreativní prostor, ale hlavně obrovský zážitek. Výstava The Pop Up! se skládá z několika interaktivních instalací, které překvapí, pobaví, nechají vyřádit vaše vnitřní štěně a přitom poskytnout skvělý prostor pro zajímavé fotky.

To bude doplněno o drobné občerstvení v ceně a k dispozici bude i výběr z alkoholických i nealkoholických nápojů.

Z prostor se pak dá snadno dostat na navazující večerní klubovou akci, takže se můžete příjemně rozehřát, než se odvážete na Unleashed.

Vstupné pouze v předprodeji (SMSTicket): 490 Kč, v ceně vstupného občerstvení
Kapacita prostor a tedy počet vstupenek je omezen.

Omezení: není věkový limit
Příchod: akce začíná v 19 hodin, sraz před začátek poblíž podniku


ENGLISH

Get another unforgettable experience from the Czech Puppy weekend. In the unique spaces of The Pop Up! with an energetic canine company, you will create memories and photos that are hard to find elsewhere. Interesting rooms, funny tasks and playful dogs are the ingredients of the best cocktail.

The Pop Up! is an interactive exhibition, a creative space, but above all a huge experience. The exhibition The Pop Up! consists of several interactive installations that will surprise, entertain, let your inner puppy out, while providing a great space for interesting photos.

This will be supplemented by a buffet table included in the ticket and a selection of alcoholic and non-alcoholic beverages will also be available.

From the premises, it is easy to get to the subsequent evening club event, so you can warm up nicely before heading to Unleashed.

Tickets only in presale (SMSTicket) 490 CZK (~20€), includes refreshments
The capacity of the premises and therefore the number of tickets is limited.

Restriction: no age restriction
Arrival: event starts at 7PM, we will meet in advance near the venue entrance

Pořadatel