Tomáš Palucha & whyohwhy
KONCERT / Hudba – Indie / Alternative, Pop, Rock

Tomáš Palucha & whyohwhy

pátek 13. prosince od 20:00
Prostor (Panský dvůr), Boskovice
Vstupenky
od 150 do 190 Zobrazit ceny
prodej do 12. prosince
do zdražení 42 dní

Základní vstupenka

Základní cena 190 Kč Koupit

Členská vstupenka

Vaše členství v spolku ověříme na vstupu dle jmenného seznamu :)

Základní cena 150 Kč Koupit

O akci

Srdečně zveme na další pokračování Vinyly v Prostoru! ⬇️

 

Tomáš Palucha

Už dvanáct let křižuje duo Jan Tomáš a Libor Palucha po krajinách psychedelického, minimalistického rocku. Ve svých vesměs instrumentálních skladbách se dotýkají žánrů jako desert blues, americana nebo noise rock, někdy jsou jejich nahrávky meditativnější (jako na desce Guru) a někdy ryčnější, přímočařejší jako třeba na loňském albu Rauš. Tomáš Palucha si vybudovali svébytnou poetiku a už dvakrát byli nominovaní na cenu Vinyla. Členové působí působí také v projektech Sítě, Kovadlina a Repelent SS. V současné sestavě Tomáš Palucha se zakladateli figurují i Tomáš Vondra (baskytara) a Vítek Chaloupecký (bicí).

 

Whyohwhy

Modřiny, které se jednou přece musí zahojit. Brněnská pětice Whyohwhy na letošním debutu Bruises hraje suverénní dream pop, který posluchače provádí abstraktní potemnělou krajinou. V čele kapely stojí Barbora Hora, která dříve působila sólo, plnohodnotná kapela byl ale vždy její sen. Materiál z debutové desky psali Whyohwhy tři roky a noří se v něm do hlubin každodenního života, mezilidských vztahů a interakcí.

 

Vystupující

Tomáš Palucha (CZ) – web / fb / soundcloud / bandcamp / insta / youtube / Spotify Whyohwhy (CZ) – fb / bandcamp / insta / youtube / Spotify

Pořadatelé

Prostor

Vinyla

Pořadatel

Unijazz pobočný spolek Boskovice