Africká jízda - Tomík na cestách
KINO / PROJEKCE / Cestování / Outdoor

Africká jízda - Tomík na cestách

sobota 9. listopadu od 18:00
Pohostinství Starojická Lhota, Starý Jičín
Vstupenky
Cena 158
prodej do 9. listopadu

O akci

Zveme vás na jedinečnou projekci cestopisného dokumentárního filmu Africká jízda v Pohostinství Starojická Lhota! Tomáše Vejmolu, známého jako Tomík na cestách, už jste u nás mohli dvakrát vidět při jeho přednáškách, kdy jsme pokaždé zaplnili celý sál.

Tentokrát se vydáme na dobrodružnou 111 dní dlouhou cestu napříč Afrikou v tuktuku, společně s kameramanem Davidem Žváčkem. Tento film nás zavede do divoké přírody a mezi fascinující domorodé kmeny, a ukáže nám krásy a nástrahy zemí jako Jihoafrická republika, Botswana, Zambie, Zimbabwe, Malawi, Tanzanie a Uganda. Na jejich 9 000 kilometrů dlouhé cestě se budeme smát i napětím sledovat dramatické okamžiky, kdy tuktuk čelí téměř nepřekonatelným překážkám.

Projekci uvede osobně Tomáš Vejmola, který nám přiblíží zákulisí natáčení a podělí se o své zážitky.

O autorovi: Tomáš Vejmola je dobrodruh, který si získal srdce mnoha fanoušků svými neobyčejnými cestami, kdy na tuktuku objevuje svět. Napsal tři knihy o svých dobrodružstvích a natočil dva dokumentární filmy. Kromě toho působí jako průvodce v Maroku, na Srí Lance a v Gruzii, a přednáší po celé České republice!

Těšíme se na vaši účast!

Vystupující

Tomáš Vejmola (CZ) – web / insta

Pořadatel

Pohostinství Starojická Lhota