Groove - Thrash - Death Metal night
KONCERT / Hudba – Metal

Groove - Thrash - Death Metal night

sobota 28. září od 19:00
Vrátnice – Music Club, Rožnov pod Radhoštěm
Vstupenky
Cena 240
konec prodeje 7 dní

O akci

Těšte se na nezapomenutelný metalový večer, kde na jednom pódiu vystoupí tři kapely, které spojují sílu, energii a nekompromisní hudební zážitek!

CONTORTION z USA přinese svůj drtivý a působivý mix Thrash, Metalcore, Death a Djentu, který definuje novou tvář amerického metalu. S výraznou koncertní zkušeností a mocným vystupováním si vždy získávají nejen oddané fanoušky, ale i nové posluchače na každém koncertě. Jejich živá vystoupení jsou plná intenzity a nezadržitelná energie, kde melodické pasáže kontrastují s tvrdými riffy a basovými linkami, které otřásají celou místností.

Z Kostariky přes Německo k nám přicestuje Carved Memories, kapela plná emocí a síly. Jejich Melodický Death Metal se symfonickými prvky vás přenese do světa, kde agrese a moc vokálu spolu s rytmickými nástroji vytvářejí bouři, kterou zjemňují melodické kytary a orchestrální aranže. Každý tón a každý rytmus v jejich skladbách vypráví příběh plný vášně a temných emocí.

Polští Chaos Engine Research uzavírají tento line-up se svým jedinečným stylem, který formovali už od roku 2007. Jejich debutové album „The Legend Written By An Anonymous Spirit Of Silence“ jim zajistilo respekt na metalové scéně a jejich živá vystoupení jsou naplněná syrovou energií a precizním muzikantským umem. Připravte se na pořádnou dávku silných riffů a hlasitého, intenzivního vokálu, který vás nenechá klidnými.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost zažít tři výjimečné kapely na jednom pódiu!

Předprodej: 240,- Na místě: 300,-