Duše jako vnitřní kompas - Pjér la Šé’z & prof. A. Hogenová
PŘEDNÁŠKA / Osobní rozvoj

Duše jako vnitřní kompas - Pjér la Šé’z & prof. A. Hogenová

čtvrtek 24. října od 19:00
KZ Domovina, Praha
Vstupenky
od 550 do 1 470 Zobrazit ceny
prodej do 23. října

Základní vstupenka

Základní cena 550 Kč Koupit

Vstupenka pro dva

Základní cena 980 Kč Koupit

Vstupenka pro tři

Základní cena 1 470 Kč Koupit

O akci

Srdečně vás zveme na jednu z dalších úspěšných besed Pjéra la Šé’ze a prof. Anny Hogenové, tentokrát na téma DUŠE JAKO VNITŘNÍ KOMPAS.

V dnešní moderní společnosti je člověk stále více odváděn z prostoru své duše do záplavy nejrůznějších povrchností a atrakcí. Média, sociální sítě a konzumní kultura často zahltí naši pozornost, přičemž nám uniká spojení s naším vlastním vnitřním kompasem, duší.

Nyní, více než kdy jindy, je třeba se vrátit k naší podstatě a naslouchat hlasu naší duše. Pouze tímto způsobem můžeme žít plnohodnotný a smysluplný život.

Přijďte přemýšlet a povídat si o Duši, která je našim vnitřním kompasem.

Více informací

PJÉR LA ŠÉ’Z

provozuje soukromou psychoterapeutickou praxi, ve které doprovází své klienty na jejich cestě při hledání a realizaci osobní svobody. Dlouhodobě spolupracuje s Jaroslavem Duškem v divadle Vizita a v představeních Čtyři dohody a Pátá dohoda. V hudební oblasti působí ve znovu obnovené bigbítové kapele Rakousko-Uhersko. Je autorem několika knih. Zajímají jej především otázky možností lidského bytí v tomto světě.

prof. ANNA HOGENOVÁ

je fascinující fenomén. Její vědomosti se zdají být bezbřehé a její studenti na ni vzpomínají s velkou láskou a úctou. Ve svém pokročilém věku stále přednáší na Pedagogické fakultě UK a na Husitské teologické fakultě UK. Míru její lidskosti a skromnosti reprezentuje i to, že jejím nejoblíbenějším dopravním prostředkem je kolo. Napsala 41 knih a zabývá se tématy jako je svoboda, pravda jako neskrytost, autenticita, pohyb, tělo a tělesnost, filosofie sportu…a mnohými dalšími.