Poletíme? v Pardubicích
KONCERT / Hudba – Pop

Poletíme? v Pardubicích

sobota 9. listopadu od 20:00
Music Club Žlutý pes, Pardubice
Vstupenky
od 390 do 790 Zobrazit ceny
prodej do 9. listopadu

Základní vstupenka

Základní cena 390 Kč Koupit

VIP balkon

Základní cena 790 Kč Koupit

O akci

Po dlouhých šesti letech přicházejí Poletíme? s novým studiovým albem Hvězdy těžký to maj a vyjedou s ním na podzimní klubové turné. V rámci turné Hvězdy těžký tour maj kapela zahraje mix novinek a oblíbených hitů a přiletí s ním i do Pardubic.

Přes mírné směřování k rockovějším tónům si kapela stále zachovává svůj charakteristický styl a zvuk, který si fanoušci zamilovali po celé republice. Svojí poetikou a humorem opět mistrně vyprávějí o životních radostech a strastech.

Poletíme? na koncertech přivádí publikum do varu svojí energií, bezprostředností a muzikantským umem. Fanoušci se jim odměňují společným zpěvem, tancem a radostnou atmosférou. To vše z jejich vystoupení dělá nezapomenutelný zážitek.

V čele tohoto osobitého souboru stojí charismatický výtvarník Rudolf Brančovský, jehož neotřelý hlas a umělecký přístup, přetváří koncertní pódia v oblohu hvězdných dobrodružství. Spolu s posádkou sedmi talentovaných muzikantů jsou připraveni vzlétnout až k nejodvážnějším hudebním výšinám.

„Připoutejte se k nám a proleťte se večerem, který si zaručeně zapamatujete a bezpečně i přistanete!“ zve Rudolf Brančovský fanoušky Poletíme?, „Tohle tour totiž není jen sérií koncertů, je to oslava života se všemi jeho vzestupy a pády. Těšíme se, že u toho budete s námi.“

Složení kapely:

· Rudolf Brančovský – kytara, zpěv
· Jáchym Hájek – trubka
· Pavel Križovenský – saxofon, příčná flétna
· Vojta Konečný – housle
· Ondřej Hájek – piano
· Vít Kraváček – basová kytara
· Michal Jež – bicí
· Josef Zámečník – banjo, kytara

Vystupující

Poletíme? (CZ) – web / web / fb / soundcloud / bandzone / insta / youtube / Spotify

Více informací

Open 19.00.

Pořadatel