Setkání proměny: LÉČENÍ
PŘEDNÁŠKA / SETKÁNÍ / MEETING / Osobní rozvoj

Setkání proměny: LÉČENÍ

sobota 2. listopadu od 9:45
Avati.cz, Praha
Vstupenky
od 1 450 do 1 650 Zobrazit ceny
prodej do 2. listopadu
do zdražení 25 dní

Základní vstupenka

Základní cena 1 650 Kč Koupit

Pouze videa

Základní cena 1 450 Kč Koupit

O akci

Po úspěšném setkání 18. května s podtitulem "Proměna" jsme se domluvili na druhém dílu, který má podtitul "Léčení." Vhodných lektorů by se našlo jistě více, téma je atraktivní, ale obracím se na ty, které znám osobně, s kým vím, že jdu na jistotu.  

Místo konání je vzdáleno o kilometr dále, podél Kinského sadů, na rohu Holečkovy a Kobrovy, v novém centru Avati, u Marianny a Oldřicha Příklenkových. Majitelé mají prosbu: v prostorách se zouváme, podlahy jsou dřevěné, teplé a příjemné. Lze opět sedět na židličkách, případně ležet na matracích, na bobících. 

Ze setkání pořizujeme videozáznam, který je v ceně vstupenky. 

Program je následující:

Kvůli vašemu klidu a dobrým místům lze přijít už v 9:30 hodin.
Program začíná až v 10h. Protože pozdní příchody ruší, uvedli jsme začátek v 9:45.

10-11:30 Silvie Rei: Léčení mysli
přestávka
11:45-12:15 Lucie Šáchová: Mikrosvět v nás
přestávka
12:30-13:00 Matouš Svoboda: Meditace na léčení

pauza na oběd

15:00-15:30 Antonín Baudyš::Léčení podle 6. dimenze
přestávka
15:45-16:15 Monika Baudyšová Slavkovská: Léčení těla
přestávka
16:30-17:30 Jana Dobrovská: Léčení galaktické historie a traumatu
přestávka
18:00-18:45 Peter Privara: hra na akordeon

V sobotu lze v oblasti Smíchova parkovat i na modrých zónách. 
Doprava optimálně pěšky z tramvajové zastávky Švandovo divadlo.
Na oběd sejdeme do oblasti Smíchova, kde je bohaté gastro na výběr.

Doporučujeme vietnamské Khao v Presslově ulici. 
Lze i lehká vege kuchyně na Zborovské, podnik v Sedmém nebi.
Polévku či jen něco zakousnout lze v Mikrotržnici, Újezd 1.
 
 

Více informací

Silvie Rei je bývalá pedagožka, v posledních letech vyhledávaná lektorka a tvůrkyně úspěšných tarotových komentářů. Její herohero je nejvíce odebíraným kanálem v rámci alternativy. Dorazí ze západočeských Blovic u Plzně.

Lucie Šáchová pomáhá svým zákazníkům najít rovnováhu ve svém těle skrze rozbor jejich krevního obrazu. V této disciplíně dovedla komplexitu provázanosti všech jevů a prvků, přítomných či chybějících k naprosté dokonalosti. Lucie je vystudovaná ekonomka, někdejší úspěšná event manažerka a maminka od dětí.

Matouš Svoboda se zaskvěl svojí odvahou v covidových letech, civilní profesí je tenisový trenér. Jeho dlouhodobý zájem o epifýzu a meditace jej přivedl k tvorbě meditací určených k aktivaci šišinky a potenciálu zdraví. Matouš žije s rodinou v Liberci. 

Jana Dobrovská žije s dcerami ve Valašském Meziříčí, její schopnosti se aktivovaly v ne zas tak dávné minulosti. Její minulé vystoupení se týkalo proměny spojení směrem k vesmírnému společenství, kde zejména Sirius a Arkturus jsou jejím zázemím. Jana vede on-line semináře, spolupracuje s Baudyšovými na aktivaci potenciálu desítek zájemců. 

Monika Baudyšová Slavkovská je fyzioterapeutkou osteopatkou s praxí od roku 1995. Šest let působila na klinikách na jihu Itálie, v centrech Endala a Opravdovost. S Antonínem pracují na popularizaci díla Beatrix Czeizel a Anikó Greško. Působí v Praze a v Rožnově pod Radhoštěm.

Peter Privara je od dětství hráčem na akordeon, s nímž bodoval v juniorských soutěžích. Vystupoval, hrál a zpíval s kapelou Kysucká vrchárská heligonka, ač rodák z Kysúc v současnosti působí na jihu Moravy.