Adventní benefiční koncert BJP Foundation - Václav Noid Bárta
KONCERT / Hudba – Klasika, Pop, Rock

Adventní benefiční koncert BJP Foundation - Václav Noid Bárta

neděle 15. prosince od 17:00
Augustiniánský klášter na Starém Brně, Brno
Vstupenky
Cena 499
prodej do 15. prosince

O akci

Adventní benefiční koncert BJP Foundation
Pomozte nám vytvořit lepší Vánoce pro dětské onkologické pacienty

Nadace BJP Foundation Vás srdečně zve na výjimečný adventní benefiční koncert, který se uskuteční v malebném prostředí Baziliky Nanebevzetí Panny Marie v Brně. Přijďte se naladit na vánoční atmosféru a zároveň podpořit dobrou věc. 

Hvězdný program večera 

Během večera vystoupí známý zpěvák, skladatel a herec Václav Noid Bárta, kterého doprovodí symfonický orchestr Virtuosi Brunenses pod vedením renomovaného dirigenta Karla Mitáše. Vystoupení slibuje nejen krásný hudební zážitek, ale také emotivní chvíle, které obohatí vánoční čas. Jako speciální host večera se představí mladý pěvecký talent Ezy, který svým hlasem dodá koncertu další rozměr.

Benefiční účel

Výtěžek z benefičního koncertu poputuje na podporu Masarykova onkologického ústavu, konkrétně na projekty zaměřené na zvýšení komfortu dětských onkologických pacientů. Vaše účast pomůže přinést radost a úlevu dětem, které čelí náročnému boji s nemocí.

Vystupující

Václav Noid Bárta (CZ) – web

Více informací

Bazilika Nanebevzetí Panny Marie je jednou z nejvýznamnějších a nejkrásnějších památek Brna, kde se snoubí duchovní síla s majestátní gotickou architekturou. Nachází se v historickém areálu Starobrněnského kláštera na Mendlově náměstí a její nádherné klenby a výzdoba vytvářejí jedinečnou atmosféru pro kulturní akce. Její výborná akustika, ideální pro symfonická a vokální vystoupení, umocní každou notu a přenese posluchače do světa hudební krásy a klidu.

💛 Podpora Masarykova onkologického ústavu 💛

Výtěžek z benefičního koncertu bude věnován Masarykovu onkologickému ústavu a zaměřen na zvýšení komfortu dětských onkologických pacientů. Vaše účast pomůže zlepšit prostředí, ve kterém děti bojují se závažnými nemocemi, a přinese jim radost a naději v těžkých chvílích.

Bazilika Nanebevzetí Panny Marie svým duchovním a historickým významem skvěle doplňuje charitativní přesah akce. Tento koncert není jen hudebním zážitkem v úchvatném prostředí, ale především aktem solidarity a podpory pro ty nejmenší bojovníky. Pojďte s námi prožít magický večer plný hudby, naděje a pomoci.

Pořadatel