MC GEY - K*#!A DRÁT JE DRÁT, co ti zahejbá.
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap

MC GEY - K*#!A DRÁT JE DRÁT, co ti zahejbá.

sobota 16. listopadu od 20:00
Suterén, Blansko
Vstupenky
od 370 do 1 500 Zobrazit ceny
prodej do 16. listopadu

1. vlna Drunkiez

Základní cena 370 Kč Koupit

2. vlna Stonerz

Základní cena 420 Kč

VIP

Meet & Greet aka SuperJunkiez meet and greet MC Gey.

Základní cena 1 500 Kč Koupit

O akci

FUNK THE JUICE a TEAM77 uvádí Kurva drát je drát, co ti zahejbá😅 🎤🎤

MC GEY s KRUDANZE se svým legendárním setem napříč fotografií.

PŘEDPRODEJ
1.VLNA (70 LÍSTKŮ) 370,-
2.VLNA (70 LÍSTKŮ) 420,-
Na místě (60 LÍSTKŮ) 490,-

#FUNKTHEJUICE #tvojemamatovi #tedtovistaky #HipHop #Team77

Více informací

MC GEY Jakub Rafael, vystupující pod pseudonymem MC Gey, je český rapper, básník, ilustrátor a spisovatel, který je nejvíce znám pro své působení ve skupinách Actionday Crew a Ty Nikdy.

Je dvojnásobným držitelem Ceny Anděl v kategorii Rap. Texty v písních MC Geye se kromě značného množství vulgarismů, dvojsmyslů, jinotajů, černého humoru a příběhů vyznačují neobyčejnou barvitostí, nevyhýbají se tabuizovaným společenským tématům, jsou plné skrytých i zcela otevřených narážek na hiphopovou subkulturu, vysmívají se maloměšťáctví, předsudkům, floskulím.

MC Gey spolupracoval například s Prago Union, Kato, Luzer, Boy Wonder, Tono s, Jelínek, Idea, DJ Fatte a dalšími. S rapem začal v roce 1999, v roce 2005 se přidal k Actionday Crew.

Roku 2010 vydal své první album Turbulence negativních dobrot, rok nato vytvořil společně s DJ Fattem album nazvané Imaginarium naprosto běžných podivností. Tato dvojice v roce 2014 navázala albem Opičí Král vrací úder.

V roce 2016 vydal album RλP-LIFE, které kompletně produkoval hudebník Krudanze. Album, které názvem odkazuje na herní sérii Half Life, je koncepčně založené na tzv. punchlines (úderných, útočných, štiplavých rýmech), je směsicí narážek, kritiky rapu, vtipů a variací na urážky obézních žen – Gey zde často používá termín „tlustá holka“ jako odkaz na americký černošský pouliční slang. Album bylo nominováno na Anděla v kategorii hip-hop.

V roce 2018 získalo cenu Anděl v kateogrii rap album Akta X, na kterém se MC Gey podílel v rámci labelu Ty Nikdy. V roce 2020 navázal na svůj předchozí projekt albem Rλp-life: Epizoda 2. Na albu zaznívá kritika současného českého rapu, produkci stejně jako u prvního dílu zastal Krudanze.

Následující tři roky sám produkoval album, které v roce 2023 vyšlo pod názvem O tatínkovi, který usnul. Desku věnoval svým čtyřem synům a zabývá se v ní vážnějšími tématy, například šikanou, týráním dětí nebo sexuálním násilím. Deska získala hudební cenu Anděl za rok 2023 v kategorii Rap.

Pořadatel