ROCKOVÉ Vánoce v Práče
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

ROCKOVÉ Vánoce v Práče

sobota 28. prosince od 19:00
KD Práče, Práče
Vstupenky
Cena 390
prodej do 28. prosince
do zdražení 56 dní

O akci

Kiss Forever Band odehráli zatím více než 1550 koncertů ve 32 zemích světa. Opakovaně se objevili v TV programech jako je Tvoje tvář má známý hlas (Maďarsko), Maďarsko hledá talent (jako doprovod soutěžícího), několikrát v seriálu a reality show (Éjjel - Nappal Budapest), Fabri (obdoba talk show Jana Krause) a také v programu Reportéři ČT. Dvakrát se k nim na pódiu přidal bubeník KISS Eric Singer, jednou kytarista KISS Bruce Kulick. KFB také propůjčili své hlasy členům KISS v dabované epizodě seriálu Millenium. Nafotili set fotografií pro Playboy, dvakrát se stali oficiálně druhým nejlepším KISS tributem na světě a dvakrát nejlepším v Evropě. Příští rok oslaví 30 let trvání.

 

NIGHTWISH Revival byla založena Lubomírem Strakošem v roce 2005. Vystřídalo se v ní mnoho muzikantů (např. BICÍ – Patrik SAS – ex Čechomor, Kamil Střihavka, Michal Pavlíček TRIO) i zpěvaček a byla nastolena jaksi stejná linka naší produkce po dobu 11 let.

Chceme Vám představit novou kapitolu tohoto seskupení, která se stala pro nás výzvou a zároveň je to pro nás nový posun dopředu. Doposud byl repertoár sestaven pouze z písní z éry působení Tarji Turunen. 

S příchodem nových členů do kapely v roce 2016 jsme změnili pohled na věc a vzájemnou názorovou shodou a možnostmi jednotlivých členů jsme přistoupili k rozšíření repertoáru a k novému zaranžování starších písní. Poprvé v máme v kapele zpěvačku, která svým hlasovým fondem dokáže zazpívat věci od Tarji Turunen, Anette Olzon či Floor Jansen. Dále jsme využili šikovnosti klávesáka Šimona, který nahrál veškeré orchestrace jednotlivých písní v našem playlistu a zároveň se ujal i mužských hlasových partů. Tudíž nyní při vystoupeních používáme samply a celkový sound kapely se tak několikrát znásobil!

Více informací

19:00 OPEN DOOR

Nightwish Revival

KISS Forever Band

 

Děti do 15 let věku POUZE v doprovodu zákonných zástupců platí 50% ceny na místě – k zakoupení pouze na místě.

ZTP/P a doprovod platí každý 50% ceny na místě - k zakoupení pouze na místě.

Pořadatel