XVIII. HOT DOG fest
FESTIVAL / Hudba – Metal

XVIII. HOT DOG fest

sobota 28. září od 17:30
Klub Mír, Uherské Hradiště
Vstupenky
Cena 450
konec prodeje 8 dní

O akci

28.září se potkáme v kompletní sestavě a opět na dvou stagích! HOT DOG FEST XVIII opět odpálí ostrý start klubové sezony. 
Na co se můžete těšit? Předem na to, že celý večer vlastně již od brzkých odpoledních hodin bude nacpán muzikou. Hrát se totiž bude na 2 stagích. První stage bude na sále na hlavním podiu, a těšit se můžete i na originální a tlakem napěchovanou ,,Bar stage“ . Kapely se na těchto stagích budou střídat v pravidelných intervalech, žádná z kapel se nebude krýt s jinou.

 Z Bratislavy se dovalí metalický crust  ADACTA, dneska už TOP kapela v rámci Evropy. PRIMARY RESISTANCE z Ostravy jsou kapelou na rozmezí hardcoru a metalu s příměsí punku, která má za sebou všechny zásadní velké festivaly napříč CZ a SK. Zajímavou partou jsou pražští, powerviolence drtící, TERMINATOR X, v čele se zpěvačkou Aničkou . Zajímavostí je, že crust/punková INTERPUNKCE je člensky propojena právě s TERMINATOR X. Legendami se dají nazvat pražští THALIDOMIDE, kteří svůj US melodický HC/punk drtí již od roku 1993! Brutální deathmetal přijedou reprezentovat pražští SHAMPOON KILLER. Pestrou škálu kapel pak doplní blackmetalisté HNUS UMÍRAJÍCÍ. URBURA jsou stálicí nejen valašské scény, punk a crust s CZ texty. LUDRA, to je jedovatý grind ala Nasum z Litoměřic, což ukázují i na nové desce, která jim právě vyšla. EMPTY HALL OF FAME je naopak hardcore/punk melodického střihu s texty s přesahem, tepající konzumní společnost. Domácím zástupcem bude kometa z Jalubí okolí, hrající emocrust, kapela MÄRNØ . 

Celá akce odstartuje přesně v 17 30 hodin, s tím, že klub je otevřen od 16 30.