Adele - The show from London
KONCERT / Hudba – Pop

Adele - The show from London

čtvrtek 1.5.2025 od 19:00
Obecní Dům, Praha
Vstupenky
od 1 190 do 1 590
prodej do 1.5.2025

O akci

Zažijte výjimečný večer věnovaný jedné z největších hudebních ikon současnosti! Připravte se na strhující show v podání světově uznávané tribute kapely Adele Hometown Glory, která vás uchvátí svou autentičností a hudební dokonalostí!

'Adele Tribute Hometown Glory' je dokonalou poctou světově proslulé a milované soulové zpěvačce Adele. Během strhujícího hodinového a půl koncertu uslyšíte nejznámější hity této šestnáctinásobné držitelky Grammy, vítězky Zlatého glóbu a Oscara za ikonickou titulní píseň k bondovskému filmu "Skyfall". Tato show vás přenese do světa nezapomenutelných melodií a emocí!

Show Hometown Glory Tribute již uchvátila publikum po celém světě a nadále sbírá vynikající recenze. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost zažít toto velkolepé hudební představení na vlastní kůži. Za doprovodu živé kapely, která využívá nejmodernější technologie zvuku, osvětlení a efekty, vám přinášíme nádherně zpracovanou poctu jedné z nejvýznamnějších zpěvaček naší generace. Tato show je nezapomenutelným zážitkem, který prostě musíte vidět!