Kalle + Hello Incognito
KONCERT / Hudba – Elektronika, Folk / Country, Indie / Alternative

Kalle + Hello Incognito

čtvrtek 7. listopadu od 18:30
Kafara, Brno
Vstupenky
od 300 do 350 Zobrazit ceny
prodej do 7. listopadu

Základní vstupenka

Základní cena 300 Kč Koupit

Rád/a podpořím i pořádající prostor

Základní cena 350 Kč Koupit

O akci

KALLE

Už od svého debutu Live From The Room (2014) současnou scénu obohacuje táborská kapela Kalle svébytnou intimitu a nepodbízivý vnitřní svět, ze kterého prýští přirozená touha dělat si věci po svém. Kalle navíc už dlouho nejsou jenom kapela. Mnohem více je to krevní pouto, pro které se hudba stala posvátnou ceremonií, což ostatně stvrzují na každém svém koncertě.

V rámci komorních koncertů na Kafaře představí zejména písně z poslední desky Under the Black Moss. V pořadí třetí řadová deska této autorské (a dnes už i manželské) dvojice je zřejmě svou náladou tou nejtemnější. Přesto ale v celé jejich diskografii svítí nejjasněji, jelikož právě ve tmě je světlo vidět nejintenzivněji, což Kalle ve svých čím dál tím více hypnotičtějších písních provádí se suverénní jistotou.

Znovu se skrze jejich ambientně čarovný sound posluchač dostává do mysteriózního světa červených jezer, tajemných lesních procházek, a až nečekaně dystopických výjevů z kterých možná prýští úzkost současné doby. Nad tím vším se vznáší chladná soustředěnost paradoxně nepostrádající silnou atmosférickou vášeň.

 

HELLO INCOGNITO

Večer začne Hello Incognito. Lo-fi písničkář působící aktuálně v Praze, charakteristický melodickým, avšak syrovým projevem a roztržitou interakcí s publikem. Koncem roku 2021 se představil svým debutovým albem Greenhorn, které vyšlo pod kazetovým labelem Z Tapes. Loni vydal na ostravském labelu Korobushka Records svou druhotinu s názvem Puhoy, inspirovanou stejnojmennou epizodou animovaného seriálu Adventure Time.