Psychonaut 4 (European Tour 2025) + support, Prague
KONCERT / Hudba – Metal

Psychonaut 4 (European Tour 2025) + support, Prague

čtvrtek 30.1.2025 od 18:00
Storm Club, Praha
Vstupenky
Cena 629
prodej do 30.1.2025

O akci

Po 6 letech se do Prahy během svého evropského turné vracejí králové depresivního black metalu Psychonaut 4 společně s kapelami Atra Vetosus, Lost in Desolation, SednA a Lichtblick.

Psychonaut 4 jsou kapelou z Gruzie, mísící prvky melodického a hystericky depresivního black metalu. Za 15 let na scéně se právem proslavili svým výjimečným a emocemi nabitým soundem. Hudba plná alkoholu, drog, sebepoškozování a zmaru. Letos navíc představí své už páté studiové album "...Of Mourning".

Atra Vetosus přináší svůj mrazivý, svižně melodický atmosferický black metal až z Tasmánie a do České republiky se vrací po dlouhých 7 letech.

S nimi přijíždí také sesterský depresivní projekt Lost in Desolation. Jak už název napovídá, v jejich hudbě vládne pochmurná nálada, kterou dokreslují mimo kytar také klávesy, cello a jiné atypické nástroje.

V prosluněné Itálii vznikla temná post sludge black metalová kapela SednA, která kombinuje pomalejší zatěžkané pasáže s energickými výbuchy zoufalství.

Lichtblick z Rakouska staví svoji melancholickou atmosféru na procítěných srdceryvných vokálech a klasických dlouhých, opakujících se pasážích emotivních kytarových motivů.

Koncert se uskuteční ve čtvrtek 30.1.2025 v pražském klubu Storm.

Pořadatel