Proplačte se ke štěstí v Novém Strašecí
DIVADLO / Představení – Činohra

Proplačte se ke štěstí v Novém Strašecí

středa 13. listopadu od 19:00
Kulturní centrum, Nové Strašecí
Vstupenky
od 550 do 590 Zobrazit ceny
prodej do 13. listopadu

Přízemí - Zóna I

Základní cena 590 Kč

Přízemí - Zóna II

Základní cena 550 Kč

Přístavky vlevo

Základní cena 550 Kč

Přístavky vpravo

Základní cena 550 Kč

Balkon střed

Základní cena 550 Kč

Balkon vpravo

Základní cena 550 Kč

O akci

V dnešním uspěchaném světě plném neustálých výzev a tlaků se mnoho z nás ztrácí v hledání štěstí. Přestože se zdá, že rad a návodů na dosažení spokojeného života je nekonečně, mnozí z nás stále cítí, že jim něco chybí. Často se ocitáme ve spirále rutiny a stresu, aniž bychom našli pravý recept na štěstí.

Tento pocit neúplnosti a neustálého hledání může vést k pocitům osamělosti, frustrace, a dokonce i k depresivním stavům. V době sociálních médií a konstantního srovnávání se s ostatními je snadné upadnout do pocitu, že náš život není dost dobrý, že nám něco chybí. A co je horší, čím více hledáme, tím více se nám zdá, že štěstí je něco, co je pro nás neuchopitelné. Co kdybychom vám řekli, že existuje místo, kde můžete objevit nový pohled na hledání štěstí?

Komedie Proplačtes se ke štěstí Vás zavede na cestu plnou humoru, přemýšlení a objevů. Pod vedením zkušených koučů Michala Dlouhého nebo Tomáše Petříka se pět žen vydá na dobrodružství života, aby zjistily, zda je možné naučit se být šťastným. Toto představení již změnilo životy mnohých diváků, kteří po návštěvě divadla odcházeli s novým vhledem do vlastního hledání štěstí. Svitla naděje, že štěstí není něco, co se musí neustále hledat, ale něco, co můžeme objevovat v každodenním životě, díky novým perspektivám a pochopení. Nenechte si ujít příležitost stát se součástí této nezapomenutelné cesty. Proplačte se ke štěstí není jen obyčejné divadelní představení, je to zážitek, který může změnit váš pohled na život. Přijďte a buďte svědky, jak pět žen na jevišti prožívá pestrý svět emocí a ambicí na cestě za svým štěstím.

Hrají: Michal Dlouhý / Tomáš Petřík, Petra Hřebíčková / Marie Štípková, Klára Cibulková, Kristýna Frejová, Blanka Popková, Réka Derzsi / Eva Vrbková

Pořadatel