Adele - The show from London
KONCERT / Hudba – Pop

Adele - The show from London

středa 30.4.2025 od 19:00
Spoločenský pavilón, Košice
Vstupenky
od 39 do 49 Zobrazit ceny
prodej do 30.4.2025

Plocha vľavo - Zóna I

Základní cena 49 €

Plocha vľavo - Zóna II

Základní cena 45 €

Plocha vľavo - Zóna III

Základní cena 39 €

Plocha vpravo - Zóna I

Základní cena 49 €

Plocha vpravo - Zóna II

Základní cena 45 €

Plocha vpravo - Zóna III

Základní cena 39 €

O akci

Zažite výnimočný večer venovaný jednej z najväčších hudobných ikon súčasnosti! Pripravte sa na strhujúcu šou v podaní svetovo uznávanej tribute kapely Adele Hometown Glory, ktorá vás očarí svojou autentickosťou a hudobnou dokonalosťou!

'Adele Tribute Hometown Glory' je dokonalou poctou svetovo preslávenej a milovanej soulovej speváčke Adele. Počas strhujúceho hodinového a pol koncertu budete počuť najznámejšie hity tejto šestnásťnásobnej držiteľky Grammy, víťazky Zlatého glóbusu a Oscara za ikonickú titulnú pieseň k bondovke "Skyfall". Táto šou vás prenesie do sveta nezabudnuteľných melódií a emócií!

Šou Hometown Glory Tribute už uchvátila publikum po celom svete a naďalej zbiera vynikajúce recenzie. Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť zažiť toto veľkolepé hudobné predstavenie na vlastnej koži. Za doprovodu živej kapely, ktorá využíva najmodernejšie technológie zvuku, osvetlenia a efekty, vám prinášame nádherne spracovanú poctu jednej z najvýznamnejších speváčok našej generácie. Táto šou je nezabudnuteľným zážitkom, ktorý jednoducho musíte vidieť!

Pořadatel

AZ Event Production SK s.r.o.