MAOK a Marek Žilinec - V rytmu života
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Ambient, Spirituální / Tanec

MAOK a Marek Žilinec - V rytmu života

úterý 25.2.2025 od 19:00
Kulturní dům Ládví, Praha
Vstupenky
od 690 do 1 890 Zobrazit ceny
prodej do 31.1.2025
do zdražení 117 dní

Základní vstupenka

Vstupenka pro jednu osobu - 690 Kč/os.

Základní cena 690 Kč Koupit

Vstupenka pro dva

Vstupenka pro dvě osoby - 630 Kč/os.

Základní cena 1 260 Kč Koupit

Vstupenka pro tři

Vstupenka pro tři osoby - 630 Kč/os.

Základní cena 1 890 Kč Koupit

O akci

🎸💃🪘 Přijďte rozveselit svou duši a roztančit své srdce! Na perkuse a bicí doprovodí tentokrát Maoka skvělý Marek Žilinec.

"Jestli má někdo schopnost probudit v lidech chuť znovu tancovat tělem, srdcem i duší, tak je to Maok." napsala Martina

Velký sál v Ládví je dostatečně prostorný na to, abyste si užili koncert podle svého gusta - v sedě, v leže či v tanci.

Pokud budete chtít prožít koncert v leže, přineste si karimatku a můžete si ji rozprostřít v zadní části sálu. Pokud na koncertě raději sedíte, připravíme pro vás v přední části sálu židle. Nejpravděpodobnější ale je, že vás hudba vyzve k tanci a právě pro vás tanečníky bude vyhrazený střed sálu.

🎫 Cena vstupenky je 690 Kč, vstupenka pro dva je za 630 Kč/os.

 

 

"Maoku, miluji Tvou hudbu. Je to dechberoucí nádhera, která mě vždy absolutně propojí s nitrem i se vším kolem. Děkuji, že pro nás tvoříš. Je to dar. Je to požehnání, které neseš." Taraka

 

Vystupující

Maok (SK) – web

Více informací

🎹🎸 MAOK je fenomenální hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska, filmu Civilizace Petra Horkého a Miroslava Bárty a nespočtu filmů o přírodě...). Maokova hudba vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co je ukryto v nitru každého z nás.

www.maok.sk

 

🪘 Marek Žilinec je bubeník, perkusionista, autor a učitel hudby a koncertní bubeník kapel Richarda Autnera, Martina Geišberga a jiných ... Je také bubeníkem a autorem hudby do inscenace Macbeth ve Slovenském Národním Divadle, kde tato hudba sestává pouze z bicích a perkusí.