Confessions Of A Traitor & The Five Hundred / Doomsayer TOUR
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

Confessions Of A Traitor & The Five Hundred / Doomsayer TOUR

čtvrtek 28. listopadu od 20:30
Southock Rock Café, Jablunkov
Vstupenky
Cena 350
prodej do 28. listopadu

O akci

Confessions of a Traitor a The Five Hundred v Rokáči – Přijďte zažít energii britského metalcore!

Britská kapela Confessions of a Traitor přijíždí do Jablunkova, tamní moravskoslezské scéně připomenout jak má znít britský metalcore. Tato londýnská metalcore kapela srší energickým vystoupením, kde spojují agresivní hudební styl s velkou dávkou breakdownu a chytlavých metalcore riffu. Během své kariéry několikrát vystupovali po boku ikonických kapel jako ArchitectsCalibanUpon A Burning Body nebo i Heart Of A Coward, kteří mimochodem v minulém roce v jablunkově vystoupili! 

Kapela vydala několik EP a alb, včetně Illuminate (2016) a jejich plnohodnotného alba Guided (2019), které bylo dobře přijato kritiky. V roce 2022 vydali album Punishing Myself Before God Does, které pokračuje v jejich stylu agresivní hudby s pozitivním sdělením. Jsou známí i pro spolupráci s dalšími hudebníky, jako je Ryan Kirby z Fit For A King a Scott Kennedy z Bleed From Within 

Po nedávném návratu z úspěšného turné po Spojených státech s kapelou Convictions, se nyní kapela nachází ve studiu, kde spolupracuje s producentem Lancem Prencem na novém albu. Toto je jedinečná příležitost vidět kapelu naživo, jak přináší nezapomenutelnou show plnou emocí a dynamiky!

The Five Hundred: je metalcore kapela z Nottinghamu ve Velké Británii, která vznikla na počátku 2010. Jsou známí kombinaci metalcore s prvky djentu a progresivního metalu. Jejich hudba vyniká silnými riffy, melodickými pasážemi a texty, které se často dotýkají osobních a globálních témat, jako jsou psychické problémy a environmentální krize.

Mezi jejich nejvýznamnějšími počiny je album A World On Fire (2021), které bylo dobře přijato jak fanoušky, tak kritiky.

Pokud máte rádi kapely jako Architects nebo Of Mice & Men, The Five Hundred stojí za pozornost!​

 

Více informací

www.rokac.cz/program

Pořadatel