Nevyhasni! Proč žít na 3 nohou?
PŘEDNÁŠKA / Osobní rozvoj / Zdraví / Životní styl

Nevyhasni! Proč žít na 3 nohou?

čtvrtek 24. října od 17:00
Worklounge Příkopy, Praha
Vstupenky
Cena 250
prodej do 23. října

O akci

O čem to bude?

 

Trojnožka je dle truhlářů nejstabilnějším kusem nábytku. Pokud jsou všechny tři nohy v rovnováze, stolička stojí pevně na zemi. Když jedna noha vypoví službu, stolička se začne naklánět, a když nefunguje ani druhá, spadne. Stejně tak i my si můžeme představit, že náš život a duševní zdraví stojí na několika nohách, noze pracovní, vztahové a osobní.

 

Právě péče o naší trojnožku duševního zdraví bude tématem další Nevyhasni akce, kterou nás provede moderátor Martin Vasquéz. O tom, jak pečovat o každou z noh stoličky a jaké nástrahy na nás čekají uslyšíme na půl hodiny od každého z našich tří odborníků. Ale co si pod každou nohou představit?

 

  • Pracovní noha obsahuje veškeré pracovní radosti, strasti a stresy. V rámci toho, co její stabilitu podporuje a co na ni naopak útočí, se podíváme na práci s workloadem, hranicemi nebo třeba na pracovní zdroje a nároky. Jako odbornici na tuto oblast jsme si přizvali psycholožku a body-psychoterapeutku Báru Riedl Černíkovou. 

  • Vztahová noha souvisí s našimi vztahy: rodinnými, přátelskými, partnerskými či kolegiálními. Společně s terapeutkou Kateřinou Cabalkovou z Institutu Moderní láska, se podíváme na to, jak o ně pečovat, jak je budovat, ale také jaké nástrahy na nás v nich mohou číhat.

  • Osobní noha pak má v sobě nás samotné - naše potřeby, vnímání světa (emoce, kognici, motivaci), koníčky a volný čas. Koukneme se na to, proč bychom ani tuto nohu neměli opomínat. Naše pozvání přijaly psycholožky Tereza Beníčková a Karolína Peruth, autorky knihy “Psycholožky v županu”.

 

Tak doražte na naši další akci 24.10. v 17h do prostor Worklounge, Na Příkopě. Bude se na vás těšit nejen Nevyhasni tým, ale také naši hosté. Doražte a naučte se pečovat o svou trojnožku.

 

Pořadatel