Barracks Talks #2: Michal Kaščák (Pohoda)
PŘEDNÁŠKA / Komunita / Hnutí

Barracks Talks #2: Michal Kaščák (Pohoda)

pondělí 21. října od 19:00
Skautský institut, Praha
Vstupenky
Cena 200
prodej do 21. října

O akci

BARRACKS TALKS #2: MICHAL KAŠČÁK (POHODA)

CZ: Jaký pracovní fail jste zažili a co vám to dalo? Chceme se bavit o překážkách v počátcích kariéry a jejich překonávání a inspiraci do budoucna! Pozvání přijal Michal Kaščák, šéf festivalu Pohoda.

POZOR: Počet míst je STRIKTNĚ OMEZENÝ! Celý diskuzní večer bude kompletně v ANGLIČTINĚ!

 

Michal Kaščák (Pohoda)

Michal Kaščák je významnou postavou slovenské hudební scény, nejvíce známý jako zakladatel a ředitel festivalu Pohoda, jednoho z největších a nejuznávanějších hudebních festivalů ve střední Evropě. Už od mládí se věnoval hudbě, působil jako zpěvák a klávesista v kapele Bez ladu a skladu, která se v 80. letech proslavila alternativní hudbou a kritickými texty. Pohoda, poprvé uspořádaná v roce 1997, se koná každoročně na letišti v Trenčíně a nabízí širokou škálu hudebních žánrů, od rocku a popu po elektronickou hudbu, jazz a world music. Festival je známý svou přátelskou atmosférou, vysokou kvalitou organizace a angažovaností v sociálních a ekologických otázkách. Michal Kaščák je za svůj přínos slovenské hudební scéně široce uznáván a nadále se věnuje hudbě a organizaci kulturních akcí, čímž inspiruje nové generace hudebníků a umělců.

What we're going to do:

We will be talking to various personalities from the music world. We want to ask about their failures, obstacles in the beginning of their careers and recommendations for aspiring artists.

Who the content is for:

People whose professional ambitions in the music world clash with imposter syndrome, lack of contacts and weak know-how.

What we want you to know:

Making mistakes in your music career, not always knowing everything and not having the right contacts is perfectly normal.

Let's connect, empower and inspire each other!

 

FOLLOW US:

https://www.instagram.com/the_barracks_talks/ 

 

Akce vzniká za podpory hudební kanceláře SoundCzech a Roku české hudby! 

 

 

Pořadatel