DS Hýbl Česká Třebová: R. a M. Cooney- A je to v Pytli!
DIVADLO / Představení

DS Hýbl Česká Třebová: R. a M. Cooney- A je to v Pytli!

neděle 17. listopadu od 19:00
Kulturní centrum, Česká Třebová
Vstupenky
Cena 200 Zobrazit ceny
prodej do 17. listopadu

Velký sál

Základní cena 200 Kč
Abonenti DP Podzim 24 100 Kč

Přístavek

Základní cena 200 Kč
Abonenti DP Podzim 24 100 Kč

O akci

Je to vůbec poprvé, kdy Ray Cooney a jeho syn Michael napsali společně hru, která měla mimořádně úspěšnou premiéru v Londýně. Původní název jejich frašky zní: Tom, Dick a Harry. Jsou to jména tří bratrů, kteří žijí v současném Londýně. Vlastní příběh, plný humorných záměn i dramatických zvratů, se odehraje během několika hodin. Začíná jednoho jarního rána, kdy mladí manželé Tom a Linda Kerwoodovi s napětím očekávají pracovnici z Úřadu pro adopci dětí, která má rozhodnout o jejich dalším osudu. Postupně však musí čelit nečekaným problémům, počínaje pašovanými cigaretami a konče tajuplným pytlem, který je zdrojem četných veselých i téměř hororových zápletek. Přitom většinu komplikací mají na svědomí Dick a Harry se svými "geniálními nápady", jak pomoci Velkému bratru Tomovi.

Hrají: A. Pávek, T. Andělová, J. Vytlačil, R. Štancl, K. Špánková, B. Vytlačil, M. Šalda, L. Lánová a J. Holý

Režie: Michaela Vytlačilová

BONUSOVÉ představení, pro držitele karty Divadelní předplatné Podzim 2024 platí snížené vstupné – bez nároku na místo. Prosím, zakupte si vstupenky.

Předprodej vstupenek na www.kcct.cz, v Městském muzeu (Klácelova 11), v kanceláři Kulturního centra (Nádražní 397) a 1 hodinu před začátkem u pokladny.

Pořadatel

Kulturní centrum Česká Třebová