Show Men4Queen - Karlovy Vary
KONCERT / PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / Hudba / Tanec

Show Men4Queen - Karlovy Vary

pátek 6. prosince od 21:00
Brooklyn Music Club, Karlovy Vary
Vstupenky
od 390 do 490 Zobrazit ceny
prodej do 5. prosince

STÁNÍ

Základní vstupenka na stání

Základní cena 390 Kč Koupit

SEZENÍ

Sezení v sektoru - Skvělá místa a výhled na show

Základní cena 490 Kč Koupit

O akci

Nový koncept pánské strip show vás pobaví i nadchne

Jste odvážná a máte ráda zábavu? 
Tak právě pro vás je exkluzivní celovečerní klubové  představení pánské taneční skupiny MEN4QUEEN, kde prožijete nezapomenutelný večer plný vášně, tance, potěšení pro dámské oko a hlavně zážitek, na který už nikdy nezapomenete. 

Zapomeňte na klasické zastaralé lascivní show bez nápadu nebo ducha. Tento nový projekt představuje exkluzivní pánskou show na evropské úrovni. Žádná laciná „svlíkačka“! Čeká vás strhující 90minutové představení, které vás nenechá v klidu. Nejenže uvidíte nádherná muskulaturní těla tanečníků, ale také nebezpečné akrobacie, tanec a zažijete mrazivou vášeň a potěšení! To je jinými slovy MEN4QUEEN STRIP SHOW.

Men4Queen je mezinárodní tým tanečníků, jehož posláním je zboření mýtů o vnímání pánského striptýzu jakožto vulgární a laciné podívané. 

  V rámci této nevšední zážitkové show můžete očekávat nejen bezpečné a působivé prostředí pro oslavu ženské síly a krásy, ale také právě kvalitní standup, emotivní choreografie nebo jedinečné hosty, kteří dodají show další rozměr a nezapomenutelnou atmosféru.

Vystupující

Men4queen (CZ) – web / fb / insta / youtube

Více informací

Místo konání MOON CLUB - Karlovy Vary 

Závodu míru 841/79, 360 17 Karlovy Vary 17-Stará Role