Norsko na čtyřech kolech
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Norsko na čtyřech kolech

čtvrtek 21. listopadu od 19:00
Expediční klubovna, Brno
Vstupenky
Cena 130 Zobrazit ceny
prodej do 21. listopadu

Základní vstupenka

Základní cena 130 Kč Koupit
Student 100 Kč Koupit

O akci

Chceš vědět víc o tom, jak projet Norsko malým obytňákem a vidět u toho to nejlepší z té nejkrásnější přírody, jakou jsme měli možnost za naše cestování po Evropě navštívit a vidět? Norsko jako země fjordů, vodopádů, ledovců, hor, řek, jezer, arktických pláží i půlnočního slunce nenechá nikoho chladným (i když teda i v létě ti můžou umrznout prsty :-D). Možná se to tváří jako trend, ale vážně to stojí za to!

 

Je možné, že jste nás viděli v klubovně přednášet již o cestě Japonskem, které jsme navštívili minulý rok. A ačkoliv byly plány různé, rozhodli jsme se letos zůstat nohama na zemi a poznat zase kousek našeho domovského kontinentu. Navíc jsme mohli vzít s sebou i našeho čtyřnohého parťáka Rufuse. V červenci jsme se vydali na 5 týdenní cestu po Norsku (nebojte, mnoho se dá stihnout i za méně času). Vlastníme malou obytnou dodávku se skromnou vestavbou a milujeme přírodu. Projeli jsme tuhle krásnou severskou zemi křížem krážem, neminuli Lofoty, severní ostrovy, fjordy, ani hlavní město Oslo. Moc rádi poradíme, jaká místa stojí za to navštívit, kterým se vyhnout nebo jen rychle nakouknout, kolik si vzít zásob, jak si poradit s ošemetným počasím, jak se dostat do trajektů nebo jak najít ty nejhezčí spoty na přespání mimo davy turistů a alkoven. Navíc se opět moc rádi podělíme o celý itinerář i s označenými místy, treky a jinými skrytými poklady :) Musíme ale také poznamenat, že Norsko je veliké a my určitě neviděli vše. 

 

Pokud tě tohle všechno zajímá, neváhej a přijď do expediční klubovny na naši přednášku a odnes si domů hlavu plnou nápadů, ale hlavně novou výzvu k velkému dobrodružství, které na tebe v severní Evropě čeká!

 

Těší se na tebe Hanka, Honza a Rufus