BAND OF HEYSEK & Phil Shoenfelt & Kristi Lei
KONCERT / Hudba – Blues

BAND OF HEYSEK & Phil Shoenfelt & Kristi Lei

sobota 14. prosince od 21:00
Krček Pub, Tišnov
Vstupenky
Cena 150
prodej do 13. prosince

O akci

Nečekané, ale funkční spojení. Tak bychom mohli zhodnotit spojení krále temné kytarovky, Phila Shoenfelta, s vitálním bluesovým triem Band Of Heysek a vokály Kristi Lei.

V Krček Pubu zažijete v prosinci zcela výjimečné vystoupení!

Band of Heysek –  shovel-mattock blues z Brna, kapela členů kultovních souborů Nuck Chorris Gang, Hoochie Coochie Band, Kulturní úderka.

Phil Shoenfelt - britský hudebník, skladatel a spisovatel. V roce 1981 založil v New Yorku postpunkovou skupinu Khmer Rouge s Barry "Scratchy" Myersem. V té době se stal závislým na heroinu, což se odrazilo nejen v jeho tvorbě, ale především na jeho životě. Podstoupil několik odvykacích léčeb. Svoje zkušenosti s drogami později popsal ve své knize Feťácká láska. V roce 1984 se vrátil do Londýna, kde mu o rok později vyšlo jeho první sólové EP Charlotte's Room. Následovala alba Backwoods Crucifixion a God Is The Other Face Of The Devil. Začátkem 90. let vystupoval v duu jako předkapela Nicka Cava & Bad Seeds. Od roku 1995 žije v Praze, kde založil svoji skupinu Phil Shoenfelt & Southern Cross. Na turné Nikki Suddena v letech 1997 a 1998 hrál sólovou kytaru a po tomto turné spolu natočili v Berlíně CD Golden Vanity. V roce 1997 založil spolu s bývalými členy skupiny Once Upon A Time Brunem Adamsem a Chrisem Hughesem novou kapelu Fatal Shore. Poté, co Bruno Adams v roce 2009 zemřel, přizvali Phil Shoenfelt a Chris Hughes ke spolupráci Dava Allena a vytvořili novou skupinu Dim Locator.

Kristi Lei - americká folková zpěvačka a skladatelka. Její silný, ale dojemný hlas splétá příběhy životních okamžiků.

Vstupné v předprodeji: 150 Kč
Vstupné na místě: 200 Kč

Vystupující

Band Of Heysek (CZ) – web Phil Shoenfelt (GB) – web

Pořadatel

Klub tišnovských sládků s.r.o.