Opravna duší
DIVADLO / KONCERT / Hudba / Stand-up / Talk show

Opravna duší

neděle 1. prosince od 15:00
Kulturní dům, Šanov
Vstupenky
Cena 200
prodej do 1. prosince

O akci

Pojďte spolu s námi zažít večer, kdy se vám pokusíme opravit duše. Máte manžela? Máte manželku? Jste svobodní? Jste málo šťastní, nebo příliš bezstarostní? Cítíte se někdy sami, nesnášíte nakupování, nebo trpíte nadváhou? Máme lék na mnoho vašich starostí. A jak to děláme? Donutíme vás na ně během našeho pořadu zapomenout!

Protože my máme na každou vaši drobnou starost náplast ve formě duetu, fejetonu, stand upu nebo sólového šansonu. To vše z naší autorské dílny a s notnou dávkou humoru. Zaposloucháte se nejen do autorského čtení z knih herečky a autorky Martiny Preissové, ale i do písní zpěvačky a herečky Dáši Zázvůrkové. Uslyšíte povídky z knihy „Jak jsem nebyla na lvech“ a „Mají v nebi skleničky?“, které vám přečte sama autorka, a máme pro vás připraveno i několik písní, které vznikly ve společné dílně obou protagonistek.

A je toho mnohem víc, co v naší společné dílně vzniklo. Nemějte strach, že je to nějaká chvilka poezie! Je to setkání dvou žen na jevišti, která každá po svém a někdy i dohromady opravují duše těm, kteří se chtějí zasmát a zamyslet. Nechte se strhnout rytmem našich temperamentů a slibujeme, že cestou domů si ještě stále budete zpívat a usmívat se.

Více informací

Účinkují:

Martina Preissová je česká divadelní, televizní a filmová herečka. Stálá členka činoherního souboru Národního Divadla v Praze. Již během studia hostovala v Národním divadle Brno. Po dvouletém hostování v Národním divadle v Praze se stala od roku 2000 stálou členkou tamní činohry a hostuje i na jiných pražských scénách. Byla dvakrát (1999, 2004) nominována na Cenu Thálie. V roce 2021 napsala svoji prvotinu. Soubor povídek ze života, knihu Jak jsem nebyla na lvech a jiné příhody a následně vydala povídkový román Mají v nebi skleničky?. A můžete ji znát i jako televizní herečku ze seriálů Anatomie života, Slunečná nebo filmu Probudím se včera.

 

Dáša Zázvůrková je česká zpěvačka a herečka. Vystudovala nonverbální a komediální divadlo na HAMU u Borise Hybnera a italianistiku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. V letech 2003–2014 byla externí členkou divadla SEMAFOR. Hrála také roli Vanilky v jazzové opeře Dobře placená procházka v Národním divadle (2007). V současné době se věnuje autorské tvorbě a můžete ji znát i z úspěšného představení „Můžem i s mužem“.

 

Pořadatel:

Obec Šanov

 

 

 

Pořadatel

Obec Šanov