Tadeáš Šíma - promítání + debata + afterparty
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Tadeáš Šíma - promítání + debata + afterparty

středa 4. prosince od 17:00
Bedna Ústí, Ústí nad Labem
Vstupenky
Cena 150
prodej do 4. prosince

O akci

https://www.tadytada.cz

Narodil jsem se v roce 1992 v Prachaticích, kousek od Šumavy. O sedmnáct let později jsem vyrazil poprvé do světa a projezdil autostopem Evropu. Vystudoval jsem si obor Plánování a řízení krizových situací na ČVUT v Praze a mezitím stihl pár expedic do Íránu nebo Kyrgyzstánu. Potom jsem si pořídil kolo a přejel na něm Afriku podél západního pobřeží. O rok později jsem se vrátil do Konga pomoci chránit přírodu a montoval jsem fotopasti v džungli na pytláckých stezkách.
Následně jsem přejel na kole Arabský poloostrov a později také Střední Ameriku s lehkým padákem. Měl jsem možnost dívat se na svět z pětitisícových vrcholků Damávandu, Kilimanjara a Pico de Orizaby.
Během cesty jsem založil charitativní projekt Pohled pro Adama. Na svých cestách fotografuju a hledám pocit svobody. Rád se vracím domu na jih Čech, kde mi u lesa stojí malý včelín a chalupa v Třešňovém Újezdci.
V roce 2020 mi vyšla kniha Na kole přes Afriku, která byla nominována na cenu Hanzelky a Zikmunda o nejlepší cestopis roku. O svých cestách přednáším v divadlech, kulturních sálech i ve školách. V roce 2024 mi vyšla druhá kniha s názvem Doma na cestách.

🕛Otevřeno od 16.30, začátek od 17 hodin. 
💸Vstupné 150kč / studenti 100kč 

🕺Po promítání bude afterparty v podání dj Thearnyyho.

🚨Akce na pivo Proud 2+1 

Partneři akce:
Pivo Proud https://www.pivoproud.cz
Zebra Pizza https://www.zebrapizza.cz

Děkujeme!


Kudy do Bedny:
Busem - ze zastávky Hraničář
https://mapy.cz/s/magubomuga
Od parkoviště
https://mapy.cz/s/darudamote

Adresa:
Masarykova 3127/28, Ústí nad Labem
3. patro nad Copy servisem

Přijímáme platební karty.

Těšíme se na Vás.