Chuť Beskyd s šéfkuchařem Michalem Göthem v ČESTR Event baru
SETKÁNÍ / MEETING / Gastro – Jídlo

Chuť Beskyd s šéfkuchařem Michalem Göthem v ČESTR Event baru

sobota 30. listopadu od 18:00
ČESTR Event Bar, Ústí nad Orlicí
Vstupenky
Cena 2 000
prodej do 29. listopadu

O akci

Vícechodové degustační menu na téma Chuť Beskyd s šéfkuchařem Michalem Göthem
Sobota 30. listopadu 2024 od 18 hodin / ČESTR Event bar Ústí nad Orlicí

V sobotu 30. listopadu Vám v ČESTRU nabídneme pětichodové degustační menu na téma Chuť Beskyd, které připraví šéfkuchař Michal Göth (Miura Hotel, Čeladná)
ve společnosti Tomáše Kyby, šéfkuchaře ČESTR Event Bar a Catering Morávek.

-----------

Michal Göth působí jako šéfkuchař v beskydském designovém hotelu Miura v Čeladné, kde vaří regionální beskydskou kuchyni v moderním podání. Jeho rafinované pokrmy můžete ochutnat také v některé z vyhlášených restaurací po celém Česku, kde vaří svá degustační menu jako host místního šéfkuchaře.

V minulosti Michal působil dlouhá léta v prvotřídním brněnském podniku Restauraci U Kastelána, dále pak působil jako šéfkuchař na brněnském golfovém resortu Kaskáda a v zážitkové restauraci Pavillon.

 

DEGUSTAČNÍ MENU:
Amuse bouche: Kváskový chleba, šlehané sádlo, zázvor, paprika la vera

Předkrm: "PAŠTIKA" terina z kachních foie gras s medovinou, štramberské ucho, povidla z lilku

Polévka: "KYSELICA" krémová polévka s bystročickým zelí, , salát z vepřového jazyku a srdíčka, olej z čabajky

Teplý předkrm: "RYBÍ SALÁT" pošírovaný filet z místního pstruha, salát z fenyklu a špičatého zelí z grilu, kimchi majonéza, syrovátka s kaviárem z řas

Hlavní chod: "NA HOUBÁCH" pomalu tažený centr z karabáčku, kvašák, silná šťáva se sušenými hřiby, kroupy s baby špenátem

Dezert: "KNEDLÍČEK" tvarohový knedlíček plněný mákem s bílou čokoládou, krém z mučenky

 

- Je nutné dodržet čas příchodu do ČESTRU
- Cena degustačního menu 2 000 Kč / osoba
- Informace na tel. 702 884 433

ČESTR EVENT BAR Potoční 184, Ústí nad Orlicí
www.moravek-cestr.cz

 

Pořadatel

Josef Morávek