Martin Chodúr - Hlas Vánoc
KONCERT / Hudba – Pop

Martin Chodúr - Hlas Vánoc

pondělí 9. prosince od 18:00
Moravské kartografické centrum, Velké Opatovice
Vstupenky
Cena 450
prodej do 9. prosince

O akci

Vánoční recitál s doprovodem klavíru a příčné flétny “Hlas Vánoc”, přináší posluchačům široký výběr písní spojených tématem Vánoc a jedinečným hlasem Martina Chodúra. V rámci svátečního repertoáru zazní jak české, tak i světově známé písně, které pocházejí z repertoárů nejslavnějších interpretů 20. století. Posluchači se mohou těšit na slavné vánoční hity z oblasti popu, jazzové skvosty i tradiční černošský gospel. Všechny písně vynikají svou melodičností a zdůrazňují zpěv, přičemž většina z nich navozuje vánoční atmosféru známou lidem po celém světě. Můžete se těšit např. na Bílé vánoce (K. Gott), Ave Maria (liturgická), My way (F. Sinatra), Vánoční zvon (W. Matuška), Ó, pán jde k nám (K. Černoch) a chybět nebude ani Hallelujah (L. Cohen).

Nenechte si ujít tento jedinečný zážitek! Charismastický zpěvák s hlasem baryton – tenor rozezvučí prostor našeho sálu v adventním čase.

Kde: Moravské kartografické centrum (kapacita omezena!). Vstupné 450 Kč. Prodej vstupenek od 21.10. na smsticket.cz nebo na Infocentru ve V. Opatovicích.

!Na vstupenku se nevztahuje místenka!

Vystupující

Martin Chodúr (CZ) – web

Pořadatel