Loket sobě!
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Rock

Loket sobě!

sobota 16. listopadu od 16:00
Kulturní dům Dvorana, Loket
Vstupenky
Cena 120
prodej do 16. listopadu

O akci

V sobotu 16. listopadu se ve Dvoraně představí 10 hudebních těles. Společným jmenovatelem je, že v každém uskupení působí alespoň někdo z Lokte, tudíž proto název „Loket sobě!“

Na velkém sále se představí KS trio – tedy Kristina Smolíková s doprovodem, která zazpívá hity světových zpěvaček. Dále alternativní rocková kapela kolem Lubomíra Sluky Van Gogh, v Lokti již velmi dobře známá kapela End of Scream, další alternativní rocková formace kolem Jirky Konečného Biomechanoid a na závěr neformální formace kolem Patrika O´ Shea The Yellow River.

Na malém sále zahájí folkové Zavěšené kafe, následovat bude Aleš Pokorný a hosté (v obou případech s Víťou Adamcem), poté loketský sbor Cubitus, který letos slaví 20 let své existence. Předposlední kapelou na malém sále bude Zlatá swing pětka (s pány Pánkem a Havlem) a na závěr vystoupí legendární Pivoovar (s Lukášem Peterkou a Petrem Zahradníčkem), mimochodem přesně 40 let po jejich vystoupení právě zde ve Dvoraně, tehdy na Loketském kotlíku.

Zatímco na velkém sále se předpokládá, že závěrečné vystoupení The Yellow River přejde postupně v rockový jam session, na malém sále bude následovat po Pivoovaru muzikantský jam session bluesový.

Kromě toho bude celou akci LOKET SOBĚ provázet výstava mnohdy unikátních fotografií Lokte z doby před rokem 1989… Inu, sametový předvečer ve Dvoraně má ambici si připomenout 35. výročí od listopadové revoluce, ale především ukázat, že Loket má co nabídnout a pobavit sám sebe.

Vystupující

End of Scream (CZ) – fb / bandzone / insta / youtube Biomechanoid (CZ) – fb / bandzone Zavěšené kafe (CZ) – web / fb Aleš Pokorný a hosté (CZ) – web / fb / bandzone / youtube Cubitus (CZ) – web / fb

Vstupné

120,- Kč/os.

Pořadatel

Kulturní dům Dvorana Loket