XXIII. Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně
pátek 14. února od 19:00Kongresové centrum, Zlín
Základní cena | 550 Kč |
Jídelní menu naleznete na této stránce níže.
MENU 1 | 850 Kč | |
MENU 2 | 850 Kč | |
MENU 3 | 850 Kč | |
MENU 4 | 850 Kč |
Základní cena | 350 Kč |
Srdečně Vás zveme na XXIII. Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, který se svým duchem odehraje v romantické Paříži. Již 14. února 2025 se Kongresové centrum Zlín promění v město lásky. Večer plný živé hudby, romantických vystoupení a autentické atmosféry Vás přenese přímo do pařížských ulic, ne-li pod světlo samotné Eiffelovy věže.
Celým večerem Vás provede Česká Miss 2011, modelka, influencerka a moderátorka Jitka Nováčková.
Pro vášnivé tanečníky a milovníky hudby zahraje kapela Frontmen a Prestige Symphony Orchestra.
Dress code letošního ročníku bude inspirován francouzskou elegancí a šarmem. Barvy letošního ročníku se ponesou v duchu francouzské trikolóry: červená, tmavě modrá a bílá.
Dámy, nechte se unášet tematikou romantické Paříže a vyberte si róbu v jedné ze zmíněných barev. Doplnit ji můžete šperky či doplňky, které budou třešničkou na dortu Vašeho jedinečného stylu. Můžete si zvolit i kratší šaty pod kolena. Nezapomeňte doplnit Váš outfit o krásné lodičky nebo podpatky.
Pro gentlemany doporučujeme tmavě modrý oblek. Pro pány, kteří se nebojí odlišit, je skvělou volbou oblek v barvě bordó či v jiném odstínu červené. Outfit můžete doplnit kravatou nebo motýlkem v barvách plesu. Celkový dojem podtrhnou zdobené manžetové knoflíčky nebo jiné doplňky, a samozřejmě společenská pánská obuv.
MENU 1: Kuřecí Cordon Bleu, domácí česnekové máslo, Beárnská omáčka, tartiflette smetanové brambory se sýrem Reblochon
MENU 2: Nossiettes z vepřové panenky po Burgundsku s červeným vínem, kořenovou zeleninou a cibulkami, tartiflette smetanové brambory se sýrem Reblochon, (bezlepkové)
MENU 3: Pečený filet z mořské štiky se zeleninovým ratatouille, omáčkou Beurre blanc, tartiflette smetanové brambory se sýrem Reblochon (bezlepkové)
MENU 4: Vegetariánský Cassoulet s černou čočkou Beluga, pečenou cuketou, rajčaty, dýní a batáty, tartiflette smetanové brambory se sýrem Reblochon