XXIII. Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně
PLES / GALA VEČER / Hudba / Tanec

XXIII. Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně

pátek 14. února od 19:00
Kongresové centrum, Zlín
Vstupenky
od 350 do 850 Zobrazit ceny
prodej do 14. února

Sezení bez večeře

Základní cena 550 Kč

Sezení s večeří

Jídelní menu naleznete na této stránce níže.

MENU 1 850 Kč
MENU 2 850 Kč
MENU 3 850 Kč
MENU 4 850 Kč

Stání bez večeře

Základní cena 350 Kč

O akci

Srdečně Vás zveme na XXIII. Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, který se svým duchem odehraje v romantické Paříži. Již 14. února 2025 se Kongresové centrum Zlín promění v město lásky. Večer plný živé hudby, romantických vystoupení a autentické atmosféry Vás přenese přímo do pařížských ulic, ne-li pod světlo samotné Eiffelovy věže. 

Celým večerem Vás provede Česká Miss 2011, modelka, influencerka a moderátorka Jitka Nováčková. 

Pro vášnivé tanečníky a milovníky hudby zahraje kapela Frontmen a Prestige Symphony Orchestra.

Celý program najdete na webu plesu.

Dress Code

Dress code letošního ročníku bude inspirován francouzskou elegancí a šarmem. Barvy letošního ročníku se ponesou v duchu francouzské trikolóry: červená, tmavě modrá a bílá. 

Dámy, nechte se unášet tematikou romantické Paříže a vyberte si róbu v jedné ze zmíněných barev. Doplnit ji můžete šperky či doplňky, které budou třešničkou na dortu Vašeho jedinečného stylu. Můžete si zvolit i kratší šaty pod kolena. Nezapomeňte doplnit Váš outfit o krásné lodičky nebo podpatky. 

Pro gentlemany doporučujeme tmavě modrý oblek. Pro pány, kteří se nebojí odlišit, je skvělou volbou oblek v barvě bordó či v jiném odstínu červené. Outfit můžete doplnit kravatou nebo motýlkem v barvách plesu. Celkový dojem podtrhnou zdobené manžetové knoflíčky nebo jiné doplňky, a samozřejmě společenská pánská obuv.

Jídelní menu

  • MENU 1: Kuřecí Cordon Bleu, domácí česnekové máslo, Beárnská omáčka, tartiflette smetanové brambory se sýrem Reblochon

  • MENU 2: Nossiettes z vepřové panenky po Burgundsku s červeným vínem, kořenovou zeleninou a cibulkami, tartiflette smetanové brambory se sýrem Reblochon, (bezlepkové) 

  • MENU 3: Pečený filet z mořské štiky se zeleninovým ratatouille, omáčkou Beurre blanc, tartiflette smetanové brambory se sýrem Reblochon (bezlepkové)

  • MENU 4: Vegetariánský Cassoulet s černou čočkou Beluga, pečenou cuketou, rajčaty, dýní a batáty, tartiflette smetanové brambory se sýrem Reblochon

Pořadatel

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně