Večer plný masa: Jižní Amerika
pátek 21. března od 18:00Asado grill, Olomouc
Přijměte naše pozvání na kulinářskou cestu napříč Jižní Amerikou! Vychutnejte si večer plný chutí, vůní a zážitků, který potěší všechny milovníky kvalitního masa, dobrého vína a výjimečné atmosféry.
Degustace grilovaného masa z různých koutů Jižní Ameriky
Představíme vám mistrovské kousky grilovaného masa na rožni – ochutnáte lahodné speciality z Peru, Chile, Uruguaye, Brazílie i Argentiny. Každý druh masa doplníme tematickými přílohami, které podtrhnou autentické chutě dané oblasti.
Salátový bar a něco navíc
Pro ty, kteří si chtějí zpestřit své talíře, bude připraven pestrý salátový bar.
Vinné párování pro dokonalý zážitek
Milovníci vína si přijdou na své díky pečlivě vybraným vínům, která jsme spárovali s jednotlivými druhy masa.
Živá hudba pro nezapomenutelnou atmosféru
Nechte se unášet rytmy živé hudby, která vás přenese přímo do srdce Jižní Ameriky.
Vstupenky
Cena vstupenky je pro jednu osobu. Možnost zakoupení vstupenky s vinným párováním. Podle počtu zakoupených vstupenek k vám přiřadíme velikost stolu.
O restauraci
Naše restaurace je místem, kde se snoubí výjimečné jídlo, elegantní prostředí a nezapomenutelná atmosféra. Ať už plánujete setkání s obchodním partnerem, pracovní oběd s kolegy, rodinnou oslavu, nebo dokonce svatební hostinu, u nás vás vždy přivítá moderní a stylový design, vlídná a profesionální obsluha a samozřejmě pestrá nabídka výtečných pokrmů a nápojů.
Kdo u nás vaří?
Šéfkuchař Michal Duračka je srdcem naší kuchyně. Vaření ho fascinovalo už od dětství, a tak nebylo překvapením, že si tuto vášeň zvolil jako svou profesi. V šestnácti letech nastoupil na střední školu v Otrokovicích, kde se vyučil kuchařem. Po ukončení studií nabíral zkušenosti v zahraničí – začínal v německých Cáchách v restauraci zaměřené na středomořskou kuchyni. Následně působil jako sous chef ve vyhlášeném steakhousu, rovněž v Cáchách. Další profesní kapitolu strávil v Anglii, kde vedl typickou lokální restauraci poblíž Cambridge.
Po návratu do České republiky Michal pracoval v Interhotelu Zlín a později zamířil do Olomouce, kde se stal součástí týmu Opera Gastro Group. Poslední dva roky stojí u zrodu konceptu restaurace Asado Grill, kde uplatňuje své bohaté zkušenosti a vášeň pro grilování.
Ve volném čase rád vyráží do přírody, kde si často rozdělá oheň a ugriluje kus masa – přesně tak, jak to má nejraději. Michal je také dlouholetým sběratelem nožů, které považuje za nenahraditelný nástroj každého šéfkuchaře.
Přijďte si užít výjimečný zážitek do naší restaurace – těšíme se na vaši návštěvu!