CHEF'S TABLE POP UP
FESTIVAL / SETKÁNÍ / MEETING / Gastro – Alkohol, Jídlo

CHEF'S TABLE POP UP

sobota 17. května od 16:30
Fort XX. Escot, Křelov-Břuchotín
Vstupenky
Cena 790 Zobrazit ceny
prodej do 17. května

Vstupenka + alko pairing

Základní cena 790 Kč Koupit

Vstupenka + nealko pairing

Základní cena 790 Kč Koupit

O akci

Tři šéfkuchaři. Tři restaurace. Jedinečné odpoledne.

V rámci čtvrtého ročníku Lobster Food Festu se spojují tři špičkové olomoucké restaurace – Long Story Short, Asado Grill a Lobster Family restaurant – aby pro vás vytvořily nezapomenutelný zážitek v podobě jarního menu u společného stolu v nekonvenčním prostoru uvnitř Fortu XX v Křelově.

MENU:

DURAČKA | Asado Grill
Paštika z konfitovaného králíka
pistácie, gel z pomeranče a máty, pagáč s Ibéricem, ředkvička

HENEŠ | Long Story Short
Kuře se slaninovo-mandlovou nádivkou
mandlová omáčka, čabajkový olej, baby špenát

JUŘÍK | Lobster Family restaurant
Pavlova
rebarbora pošírovaná v grenadině a ibišku, jahodové pyré s Aceto Balsamico, sušená meduňka, jogurtová zmrzlina GRAN MORAVIA, pasterovaný bílek a cukr, čokoládová tyčinka

PETIT FOURS

JUŘÍK – čokoládová profiterolka s craquelinem
DURAČKA – pralinky domácí výroby
HENEŠ – makronka

Součástí menu je i alko nebo nealko pairing od The Keep Cocktail bar.

POZOR! Kapacita je omezená pouze na 30 míst.

Více informací

Akce je součástí celodenního festivalu LOBSTER FOOD FEST, na kterém všechny restaurace budou mít i své prodejní stánky, více informací o akci ZDE.