Bratislava Hot Serenaders
KONCERT / Hudba – Jazz

Bratislava Hot Serenaders

pátek 11. října od 19:00
Reduta, Olomouc
Vstupenky
Cena 590 Zobrazit ceny
prodej do 11. října

Přízemí / zóna I

Základní cena 590 Kč

Přízemí / zóna II

Základní cena 590 Kč

Balkon vlevo / zóna I

Základní cena 590 Kč

Balkon vlevo / zóna II

Základní cena 590 Kč

Balkon střed / zóna I

Základní cena 590 Kč

Balkon střed / zóna II

Základní cena 590 Kč

Balkon vpravo / zóna I

Základní cena 590 Kč

Balkon vpravo / zóna II

Základní cena 590 Kč

O akci

Termín: 11. 10. 2024
Místo: sál Reduta, Moravská filharmonie Olomouc
Čas: 19:00 hod.

Milovníci hot-jazzové hudby si mohou do kalendářů zapsat datum 11. října 2024, kdy do Olomouce poprvé zavítá světově uznávaný orchestr Bratislava Hot Serenaders. Koncert se uskuteční v prostorách sálu Reduta v Olomouci a začne v 19:00 hodin.

Bratislava Hot Serenaders, pod vedením trumpetisty Juraja Bartoše, se od svého založení v roce 1991 specializují na autentickou interpretaci hot-jazzové hudby 20. a 30. let. Orchestr, který je považován za jeden z nejlepších ve svém žánru, získal řadu ocenění na evropských festivalech a obdržel vynikající recenze od kritiků z celého světa .

V letech 2014, 2015, 2016 a 2018 absolvovali Bratislava Hot Serenaders úspěšné koncertní turné ve Spojeném království. Nejlepší skladby hot-jazzového repertoáru zazněly před nadšenými posluchači ve městech jako Exeter, Marlborough, Londýn, Birmingham, Edinburgh a Glasgow.

Orchestr tvoří patnáct talentovaných hudebníků , dámské vokální trio Serenaders Sisters a zpěvák Miloš Stančík, který svým stylem přináší kouzlo starých časů. Vystupují na autentických nástrojích z 20. let a jejich kostýmy jsou pečlivě vyrobeny tak, aby odpovídaly elegantnímu stylu té doby.

Celý koncert doplní jeden z nejznámějších českých klavírních virtuózů Karel Košárek. V jeho podání zazní například Rapsodie v modrém, která bude dalším vrcholem celého večera a tohoto výjimečného koncertu.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost prožít večer plný prvotřídního hot-jazzu a atmosféry zlaté éry hudby 20. a 30. let.

Vstupenky na koncert jsou již k dispozici v síti Smsticket.

Vystupující

Bratislava Hot Serenaders (SK) – web / fb / soundcloud / insta / youtube / Spotify

Více informací

V případě jakýchkoli dotazů k tomuto koncertu nás neváhejte kontaktovat na e-mail: info@arks-plus.com.   

Pořadatel