A listí padá...
KONCERT / Hudba – Ambient, Experimentální, Spirituální, Worldmusic

A listí padá...

úterý 12. listopadu od 19:00
Kostel sv. Šimona a Judy, Praha
Vstupenky
od 490 do 830 Zobrazit ceny
prodej do 11. listopadu
do zdražení 62 dní

Sezení I zóna

Základní cena 830 Kč

Sezení II zóna

Základní cena 730 Kč

Sezení III zóna

Základní cena 630 Kč

Sezení IV zóna

Základní cena 490 Kč

O akci

Letošní poslední pražský koncert slovenského hudebníka Maoka proběhne v impozantních prostorách kostela sv. Šimona a Judy. Dopřejte si chvíle relaxace, odpočinku a snění. Vezměte své přátele a přijďte si vychutnat výjimečný zážitek.

Maokova vesmírná hudba nás dokáže i v dnešní uspěchané době zastavit, abychom si mohli odpočinout a s důvěrou spočinout v bezpečném prostoru svého nitra, tam, kde jsme doma.

Koncert zahájí Andrea Bajnoková hrou na 4 chrámové gongy. Zvukové vlny rození celý prostor a prostoupí každou buňku vašeho těla. Pak se blaženě rozplynete v tónech Maokovy hudby. Budete odcházet prodchnuti laskavou atmosférou klidu a pohody.

 

Napsali jste nám:

"Děkuji z celého ♥️ že jsi povznesl mou duši. Máš dar, který je požehnáním pro nás všechny. Tvoje hudba spojuje srdce, naplňuje je láskou, vděčností a mírem. Děkuji Ti. Anna"

"Po včerejším koncertě se mi opět změnil život. Ukotvení i napojení bylo tak hluboké, že jsem plný energie, která mne nesmírně obohatila pro realizaci. Jsem vděčný že jsem zažil toto setkání a věřím že bude pokračování." Petr

Vystupující

Maok (SK) – web

Více informací

🎹🎸 Maok je fenomenální hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu.

Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska, filmu Civilizace Petra Horkého a Miroslava Bárty a nespočet filmů o přírodě...).

Maokova hudba vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co je ukryto v nitru každého z nás.