Předprodej byl ukončen

Večer plný masa v Asadu
SETKÁNÍ / MEETING / Gastro – Jídlo, Víno

Večer plný masa v Asadu

pátek 13. září od 18:00
Asado grill, Olomouc

O akci

Také milujete spojení masa a ohně? 

Restaurace Asado Grill slaví svůj první rok provozu. K této příležitosti jsme připravili pro všechny milovníky masa jedinečný gastronomický zážitek. Během jednoho skvělého večera si pochutnáte na šestichodovém menu plného masa z různých koutů světa. Pozvěte své přátele, snězte, kolik se do vás vejde a užijte si večer plný úžasného jídla.

Ať už jde o argentinské hovězí, japonské Wagyu nebo skotský Angus, každý z těchto mas připraví šéfkuchař Michal Duračka s jeho týmem na originálním španělském grilu Mibrassa Parilla, který na Moravě ani v Česku jen tak neuvidíte. U každého chodu si navíc pochutnáte na jiné příloze. Z této večeře tedy rozhodně neodejdete hladoví.

Pro ty z vás, kteří mají rádi dobré víno jsme připravili variantu i s vinným párováním.

Asado je láska

Asado je láska. Láska ke kvalitnímu jídlu. K čerstvým surovinám. Ke kuchařskému řemeslu. K uvolněné atmosféře. Ke grilování. Taky k lidem, se kterými sdílíte jídlo a zážitky.

Vstupenky

Cena vstupenky je pro jednu osobu. Možnost zakoupení vstupenky s vinným párováním. Podle počtu zakoupených vstupenek k vám přiřadíme velikost stolu.

Více informací

O restauraci

Naše restaurace je ideálním místem pro setkání s obchodním partnerem, pracovní oběd s kolegy, rodinnou oslavu nebo svatební hostinu. Vždy na vás bude čekat výborné jídlo a pití, moderní a stylový design, nezapomenutelná atmosféra a vlídná a profesionální obsluha.

Kdo u nás vaří?

Michala Duračka už od útlého mládí přitahovalo vaření. Že se kuchařské řemeslo stane jeho koníčkem i profesí, se rozhodl v 16 letech na střední škole v Otrokovicích, kde se vyučil kuchařem. Potom několik let působil v zahraničí. Začínal v německých Cáchách, v restauraci postavené na středomořské kuchyni, poté ve stejném městě pracoval jako sous chef ve vyhlášeném steakhousu. Další jeho profesní zastávka byla v Anglii, kde šéfoval typické místní restauraci nedaleko Cambridge.

Po návratu do Česka Michal pracoval v Interhotelu Zlín a poté jej kuchařský osud zavedl do Olomouce. Poslední dva roky je členem týmu Opera Gastro Group. Od začátku stojí u konceptu restaurace Asado grill, kde chce zúročit všechny své kuchařské zkušenosti.

Když má chvíli pro sebe, vyráží na výlety do přírody. I tady si často rozdělá oheň a ugriluje kus masa. Je také dlouholetým sběratelem nožů.

Pořadatel