Předprodej byl ukončen

Dolores Cannon - Skupinová regrese/meditace
ONLINE / Osobní rozvoj

Dolores Cannon - Skupinová regrese/meditace

středa 28. srpna od 19:00
Zoom, Online

O akci

PO VELMI ZDAŘILÉ SKUPINOVCE Z 22. 7. 2024
PRO VELKÝ ZÁJEM OPAKUJEME! 

Často se mě lidé ptají:
„Jak mohu získat hlubší vhled do svého života a poznat se lépe?

Představuji vám Skupinovou regresi/meditaci dle Dolores Cannon - unikátní příležitost vydat se na cestu sebepoznání v příjemném, bezpečném, přátelském prostředí skupiny.

Jaký je průběh:

MINULÉ ŽIVOTY NEBO VÝZNAMNÉ MOMENTY
Ponoříte se do svých minulých životů nebo klíčových okamžiků, které formovaly vaši duši. Uvidíte, co je pro vás v danou chvíli nejdůležitější.
Prožil každý z nás minulý život?
Ano, jsme duchovní bytosti a miliony let staré duše. Museli jsme projít velice dlouhým a náročným procesem, abychom došli až k fyzickému tělu v podobě člověka. Můžeme se podívat i do míst, kde jsme měli i jinou podobu - např. zvíře, strom, energie a další, nejen tedy fyzické tělo. Je velice individuální, kam se podíváte. Každému se ukáže, co je pro něho v daný moment nejvhodnější.

SETKÁNÍ S PRŮVODCEM
 V rámci skupinové meditace máte příležitost setkat se se svým duchovním průvodcem, často označovaným také jako strážný anděl. Tento průvodce je zde pro vás, aby vás vedl a poskytoval cenné informace a vhledy. Nikdo na této cestě není sám; každý z nás má svého duchovního průvodce, který nám pomáhá nalézat smysl a směr. Tyto okamžiky setkání mohou přinést velice zajímavé a užitečné informace, které obohatí váš život a podpoří váš duchovní a osobní růst.

NÁHLED DO BUDOUCNOSTI

Nahlédnete nejen do minulosti, ale i do budoucnosti, a to minimálně o 100, 200 nebo dokonce 300 let. Budete mít příležitost podívat se, jak by mohl vypadat váš život v těchto vzdálených obdobích. Toto nahlédnutí je vize možností, se kterou můžete dále pracovat a která vám může nabídnout hlubší pochopení vašeho životního směru. Téma budoucnosti je úzce spojeno s konceptem svobodné vůle, což znamená, že vaše prožitky a cesty během života nejsou pevně dané a můžete je měnit. Jediným nezměnitelným aspektem je karma, se kterou je však možné pracovat a ovlivňovat ji skrze své činy a rozhodnutí. Tato meditace vám tedy poskytne nejen pohled do budoucnosti, ale také nástroje a vhledy k tomu, jak vědomě utvářet svůj život.

Po skončení meditace budete mít prostor sdílet (dobrovolně) své zkušenosti s ostatními a společně objevovat jejich význam a přínos pro váš život.
Vše zakončíme otevřenou konverzací, kde si ve skupince nasdílíte nejen své prožitky, ale budete se moci zeptat na cokoliv vás zajímá ohledně regresní terapie, kvantové hypnózy atd...

Během této diskuse vysvětlíme souvislosti, co a proč jste viděli, a jaký to může mít přínos pro váš život. 

Celkové trvání události je 180 minut.

---

Každý účastník získá slevy na online programy
Institutu vědomí a supervědomí 

https://qhht.family/institutvedomiasupervedomi/

---

Skupinovou regresí/meditací dle Dolores Cannon vás provede:

Markéta dos Santos Gomes - Certifikovaná terapeutka QHHT

https://qhht.family/

NENECHTE SI UTÉCT TENTO JEDINEČNÝ ZÁŽITEK
- TENTOKRÁT V ČEŠTINĚ!

Více informací

Více informací:

qhht.family/groupsession/

Pořadatel

Cestou lásky a světla - QHHT.FAMILY