Barracks Talks #1: Toby Driver + Barbora Šubrtová
PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba / Komunita / Hnutí / Umění

Barracks Talks #1: Toby Driver + Barbora Šubrtová

středa 25. září od 19:00
Skautský institut, Praha
Vstupenky
Cena 200
konec prodeje 8 dní

O akci

BARRACKS TALKS #1: TOBY DRIVER + BARBORA ŠUBRTOVÁ

www.instagram.com/the_barracks_talks/

Jaký fail jste zažili ve své kariéře v hudebním světě a co vám to dalo? Chceme se bavit o překážkách v počátcích kariéry a jejich překonávání a inspiraci do budoucna! Pozvání přijali americký multiinstrumentalista Toby Driver (Kayo Dot) a Barbora Šubrtová (crave).

 

ATTENTION: The number of seats is STRICTLY LIMITED! The entire discussion evening will be ENTIRELY IN ENGLISH!

POZOR: Počet míst je STRIKTNĚ OMEZENÝ! Celý diskuzní večer bude kompletně v ANGLIČTINĚ!


 

TOBY DRIVER (Kayo Dot)

Americký multiinstrumentalista, zpěvák a producent Toby Driver je znám především jako frontman avantgardní formace Kayo Dot, ale na kontě má i celou řadu spoluprací a početnou sólovou tvorbu. V Česku vystupoval mnohokrát, a to v různých uskupeních a formátech. Stejně rozmanitá byla i přístupnost setů, čímž zažil jak úspěšná vystoupení, tak i komornější účasti. Vyprodaný koncert v Divadle VILA Štvanice v roce 2015, výborné reference na loňské vystoupení v pražském klubu Underdogs‘ nebo celá řada sólových vystoupení po kavárnách a galeriích. Multiinstrumentalista, který hraje na víc než tucet nástrojů, nedávno oslavil dvacet let fungování Kayo Dot a témat k debatě proto nebude málo.

BARBORA ŠUBRTOVÁ (Crave)

Barbora je dlouholetou dramaturgyní a promotérkou. S ženským promotérským kolektivem vede sérii akcí crave, která kombinuje klubovou elektroniku s živými vystoupeními a zaměřuje se na větší zastoupení žen a queer umělců. Jako hudební dramaturgyně se angažuje v pražských areálech Výstaviště a Holešovické tržnice, kde organizuje koncertní sérii Check It a site-specific festival #5 Prostor, a také vzpomínkovou akci na 21. srpen 1968 známou jako Never More 68. V minulosti byla programovou vedoucí festivalů United Islands a Metronome Prague nebo boovala pro konferenci Prague Music Week.

Více informací

ABOUT BARRACKS TALKS: 

What we're going to do:
We will be talking to various personalities from the music world. We want to ask about their failures, obstacles in the beginning of their careers and recommendations for aspiring artists.

Who the content is for:
People whose professional ambitions in the music world clash with imposter syndrome, lack of contacts and weak know-how.

What we want you to know:
Making mistakes in your music career, not always knowing everything and not having the right contacts is perfectly normal.

Let's connect, empower and inspire each other!

 

Akce vzniká za podpory hudební kanceláře SoundCzech v rámci Roku české hudby! 

Pořadatel