BENEFIČNÍ KONCERT pro děti s golfovou nohou
KONCERT / Charita / Dobročinnost

BENEFIČNÍ KONCERT pro děti s golfovou nohou

středa 13. listopadu od 18:00
Atrium na Žižkově, Praha
Vstupenky
od 500 do 700 Zobrazit ceny
prodej do 13. listopadu

Základní vstupenka

Základní cena 700 Kč Koupit

VIRTUÁLNI VSTUPENKA - chci vás podpořit

Nemůžete se dostavit? Nevadí. Podpořte děti s golfovou nohou nákupem "virtuální vstupenky". Lze i větší počet. Nebo využijte našich webových stránek www.achilleus.cz/podporte-spolek-pes-equinovarus/

Základní cena 500 Kč Koupit

O akci

Benefiční koncert pro děti s golfovou nohou

Zastavte se v předadventním čase a dopřejte si nevšední hudební zážitek.
Světoznámá operní pěvkyně Andrea Kalivodová a její klavírní doprovod připomenou slavné melodie. Britsko-italský zpěvák Daniel Zappi doplní hudební večer svými shakespearovskými songy. 

Délka koncertu: Připravte se na 1,5 hodiny kvalitního poslechu.
Výtěžek z koncertu bude věnován pacientské organizaci Achilleus, věnující se rodinám malých pacientů s golfovou nohou.

Tento hudební večer slibuje nejen krásnou hudbu, ale také příležitost podpořit dobrou věc. Užijte si ho a zapomeňte na všední starosti! 

 

Účinkující:
Andrea Tögel Kalivodová 
Přední česká mezzosopranistka, koncertní umělkyně a temperamentní pěvkyně, k jejímž nejznámějším rolím patří Carmen, kterou ztvárnila na mnohých jevištích v ČR i v zahraničí.

Daniel Zappi
Britsko-italský písničkář, herec, ale také divadelní režisér a dramatik. Má na svém kontě četné jevištní, televizní a filmové zásluhy. Mimo jiné také skládá hudbu a písně pro divadelní hry. S diagnózou "golfová noha" má osobní zkušenost.

Vystupující

Andrea T. Kalivodová (CZ) – web

Více informací

Postavte s námi děti na nohy!

Každý si přeje zdravé dítě. Ale ne vždy se to vyplní. KAŽDÝ DRUHÝ DEN se v ČR jedna maminka dozví, že se její dítě narodí s tzv. golfovou nohou / lat. pes equinovarus. Rodiče jsou vyděšeni, plni strachu, obav a otázek. Spolek Achilleus doprovází rodiny po celou dobu léčby, poskytujeme informace, útěchu, podporu, ale hlavně odpověď na zásadní otázku, že jejich dítě jednou bude chodit. Pojďte s námi společně stavět děti na nohy!