THC Luna G + Nanashi
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap

THC Luna G + Nanashi

čtvrtek 14. listopadu od 20:00
Kafara, Brno
Vstupenky
od 210 do 300 Zobrazit ceny
prodej do 14. listopadu

Základní vstupenka

Základní cena 210 Kč Koupit

Rád/a podpořím i pořádající prostor

Základní cena 250 Kč Koupit

Rád/a podpořím i pořádající prostor II

Základní cena 300 Kč Koupit

O akci

THC Luna G

THC Luna G je začínající soundcloudový klan raperex, který rapuje. Ve svých mosazných kotlích krom hořlavin míchá bars. V textech se pouštějí do neomalené, ale upřímné kritiky současné politiky a s tím souvisejícího boje za rovnoprávnost na polích ekologie, sexuality a dalších plevelnatých hřiští kapitalismu. Jejich flows jsou jako samotné uskupení různorodé, ale jestli se na něčem shodnou, tak je to touha dělat neplechu a bordel, což se projevuje i v jejich experimentálním přístupu k různým žánrům, do kterých se dá aspoň trochu něco zandat.

 

Nanashi

Rapový přednes s hyperpopovými instrumentály doplněný o fantaskní samply nebo také citlivý projev s kytarovým či klavírním podmazem a akustickými bicími. Nanashi, producentka, zpěvačka a raperka ze Zlína, spojuje do jednotlivých celků mnoho stylů a inspirací, a přesto si ponechává silný rukopis v každém ze svých tracků. V prosinci 2023 vydala druhé album s názvem Josei. Rozsáhlý projekt slučuje elektropop, cloud rap či ethereal nebo post-rock a otevírá posluchačům svůj vlastní svět plný zasněných melodií a procítěných příběhů.

***

Akce je součástí projektu Hudebních cen Vinyla. Projekt Hudebních cen Vinyla se koná za finanční podpory statutárního města Brna, Ministerstva kultury ČR, Jihomoravského kraje, Státního fondu kultury ČR a hlavního města Prahy.