Pečující konference
KONFERENCE / KONGRES / Zdraví / Životní styl

Pečující konference

pátek 8. listopadu od 9:30
Spojka Karlin, Praha

O akci

Tohle bude sněm, komfortní událost pro ženy a muže feministy v GREEN BEAUTY byznysu. Den, který nás nabije a inspiruje na dlouho dopředu.

Moderuje Monika Valentová

Těšit se můžete V CENĚ VSTUPENKY na 5 top přednášejících a 2 diskuzní panely, kosmetické dárky a dobroty od partnerů a 2 nejchutnější coffee breaky od Dark Kitchen cateringu!

Program:
Karolína Ponocná Kamberská „Triky štíhlých gurmánek“
Zuzana Čejková „Všednodenní fyzioterapie“
MUDr. Kateřina Fialová „Vrtěti ženou“ 
Anna Krutová
Zareen Roohi Ahmed o menstruační chudobě a sociálním podnikání
Panel ekologie vs. non toxic - moderuje Katarína Hrivňáková
Panel o udržitelném marketingu - moderuje Andrea M. Vémolová

Chceme, abyste poslouchaly a nerozptyloval  vás nákup.
Proto ke Green Beauty Marketu (9. 11. 9 – 19) letos přidáváme skutečnou nefalšovanou konferenci.

Chceme vzdělávat obchodnice, odbornice i širokou veřejnost do hloubky v PÉČI O SEBE I SVÉ OKOLÍ. Trh se mění a není snadné bojovat za vyšší cíle.
Chceme vás motivovat a přinést informace, které potřebujete, abyste mohly růst.

WOMEN ECOpower 

Kosmetika je odvětví, ve kterém ženy dominují, nemusíme se tedy ostýchat promluvit hlavně k nim. Chceme podpořit ekologickou notu, která zní v hlavě každé milovnice přírodní kosmetiky, a vzdělávat odborníky i širokou veřejnost v oblastech, na které nemáme v běžném provozu tolik času.

Rády bychom oblast wellbeingu pro ženy zastřešily konceptem péče, který je nám ženám vlastní a tímto způsobem rovnovážení, harmonizace, balancování postupujeme svým životem ve všech směrech. Chceme v byznysu podporovat ten ženský způsob, v němž vidíme budoucnost doslova pro celý svět, včetně ekologie a mezinárodních vztahů.

Žádná ezoterika ani žádný výkonnostní byznys a manažerské příčky na úkor sebe i okolí.

My všechny chceme pečovat o své fyzické tělo a jeho zdraví, o rodinu, přátele, své okolí, přírodu a v neposlední řadě o budoucnost. PEČUJÍCÍ koncept je ženám vlastní a svět ho TEĎ NEJVÍC potřebuje.

Dostatek uzemněných pečujících informací pro ženy – TO JE PEČUJÍCÍ

PEČUJÍCÍ konference přinese vhled  do ekologie, formulování péče, do fyzického i psychického ženského zdraví. Zaměříme se také na nástroje, které ženské podnikání posouvají, naše mluvčí vás podpoří v oblasti zdravé komunikace, autentické prezentace či udržitelného marketingu. Chceme-li pečovat, je třeba nabrat síly, ať už cestou výživy, dýchání či fyzické mobility. Pečující konference je tu pro všechny, které pečují s láskou, ale potřebují SE ZAZDROJOVAT.

 

 

Více informací

Ke konferenci se lze připojit i online - na webu pecujici.eu, najdete později informace - streamovat budeme pouze přednášky, nikoliv panely, cena za účast na streamu bez možnosti přístupu k přednáškám později bude 290 Kč.

Pokud Vás zajímá skutečně přírodní kosmetika, nákupy a objevování nových pečujících kosmetických značek, přijďte místo konference na Green Beauty Market v Laufen Space Prague, který se uskuteční od den později, v sobotu 9. 11. 9-19
- na místě najdete více než 80 pečlivě zkontrolovaných značek pleťové, vlasové a tělové péče, dekorativu, drogerii do domácnosti i doplňky - chcete-li začít s přírodní kosmetikou, je tohle to nejlepší místo!

Více info na www.greenbeautymarket.cz VSTUP je ZDARMA!

Pořadatel

Andrea M. Vémolová