Škola vaření s Romanem Paulusem - Španělské menu
WORKSHOP / LEKCE / Gastro – Jídlo

Škola vaření s Romanem Paulusem - Španělské menu

úterý 13.5.2025 od 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenky
Cena 3 690 Zobrazit ceny
prodej do 13.5.2025

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 3 690 Kč Koupit
Kurz vaření se zástěrou 4 190 Kč Koupit

O akci

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na španělskou kuchyni. 

Můžete se těšit na gazpacho s jahodami, paella s mořskými plody, Iberijský vepřový steak na olivách a nakonec churros s čokoládovou omáčkou.

Španělská gastronomie patří k nejoblíbenějším v Evropě. Najdete tu kombinaci jídel z moře i pevniny, často ovlivněnou exotickými chutěmi, které do Španělska přivezly jiné národy nebo mořeplavci z dalekých cest. Nahlédněte do této originální kuchyně spolu s našimi zkušenými odborníky.

V kurzu se pod vedením michelinského šéfa Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4-chodové menu. Kromě příjemně strávených chvil u plotny si odnesete i spoustu užitečných praktických znalostí, krásných zážitků, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

----

 

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

 

Pořadatel