ECSTATIC DANCE PRAGUE - DJ Petr Toman (Orlický ecstatic)
TANEČNÍ PARTY / Tanec

ECSTATIC DANCE PRAGUE - DJ Petr Toman (Orlický ecstatic)

sobota 5. října od 18:30
BOTEL MARINA, Praha
Vstupenky
Cena 500
konec prodeje 14 dní
do zdražení 9 dní

O akci

Přátelé, další ecstatic dance nás čeká mimořádně v sobotu 5.10. Společně přivítáme zakladatele a dje z projektu Orlický Ecstatic. Jsme rádi, že v Česku vznikají další projekty, které ecstatic dance šíří dále. O to víc si zaslouží právě projekty, které objíždí menší města, kde taneční komunity nejsou tak velké. Proto přijměte pozvání na tuto událost, kde se budeme moci ponořit do tanečního flow a vytvořit společně prostor pro svobodný pohyb, propojení a radost. Zároveň je to také na nějakou dobu poslední akce pro Ondřeye, zakladetele projektu Ecstatic dance Prague, který se opět vrací na Bali.

Petr Toman je DJ a spolutvůrce projektu Orlický Ecstatic, vášnivý průvodce hudebními cestami s djským příběhem od roku 1998. Petr objevil filozofii Ecstatic Dance v roce 2022. Od počátku věří v sílu zvuku a hloubku vibrace. S láskou vytváří prostředí pro uvolnění a sebepoznání prostřednictvím léčivé hudby a tanečních setů. S partnerkou Lucií společně tvoří značku Orlický Ecstatic. Cestují po celé České republice a provází lidi na osobní cestě vzestupu a smyslu-plného života pomocí odvěkých nástrojů hudby, tance a komunity. „Znovu objevujeme brány sebepoznání, vyživujeme tělo, mysl i duši! Věříme v hlubokou transformační sílu propojeného kmene a léčivou moc tance.“

www.orlickyecstatic.cz

Ecstatic dance je skvělou příležitostí, jak prožít bezprostředně sám sebe, a proto zde neužíváme žádné drogy či alkohol. Je to způsob, jak se uvolnit, vypnout mysl a naladit se na své srdce. Tanec je založen na intuitivním a svobodném pohybu, bez potřeby techniky nebo napodobování ostatních. Zároveň je ideální příležitostí, jak vystoupit z komfortní zóny a otevřít se.

PROGRAM
18:30 Otevření prostoru
19:15-19:30 Warm up
19:30-21:30 Ecstatic dance set – DJ Petr Toman 
21:30-21:45 Uzavření kruhu
21:45-22:30 Volné spolubytí

PRAVIDLA ECSTATIC DANCE
- při tanci nemluvíme
- jsme bez vlivu jakýchkoliv drog a nebo alkoholu
- pro vytvoření bezpečného prostoru vás žádáme nepořizovat žádné snímky a videa
- všichni tancujeme bez bot

CENA
V předprodeji do 28.9. 500,-
V předprodeji do 3.10. 550,-
Na místě 600,-

PODPALUBÍ LODI MÁ OMEZENOU KAPACITU 150 LIDÍ
* v online předprodeji je k dispozici 100 lístků

▼ KDY A KDE?
Sobota 5.10. 18:30-23:00
Botel Marina

Pořadatel