Yoga Fest Říčany
FESTIVAL / Osobní rozvoj / Sport – Joga / Zdraví / Životní styl

Yoga Fest Říčany

sobota 4.10.2025 od 9:00
Home of AV, Říčany
Vstupenky
od 100 do 1 680 Zobrazit ceny
prodej do 3.10.2025
do zdražení 87 dní

Early Birds vstupenka

Zvýhodněná vstupenka pro prvních 100 kusů

Základní cena 1 442 Kč Koupit

Základní vstupenka

Vstupenka na festival pro 1 osobu.

Základní cena 1 680 Kč Koupit

Senior 65+ (50% sleva)

Základní cena 740 Kč Koupit

Dítě do 15 let

Vstupenka pro 1 dítě s minimálně 1 platícím účastníkem festivalu.

Základní cena 150 Kč Koupit

Parkování

Jednodenní parkovací lístek vedle areálu festivalu.

Základní cena 100 Kč Koupit

O akci

Druhý ročník festivalu jógy, zdravého pohybu, fyzioterapie a celostní medicíny. Naším cílem je obohatit náš kraj o akci věnovanou zdraví ve všech jeho podobách a inspirovat obyvatele k aktivnímu, zdravému a vědomému životu.

Můžete se opět těšit na jedinečný prostor v přírodě u potoka, pod staletými duby, z kterých sálá duchovní moudrost a energii. Bývalý Maršálkův statek ve Voděrádkách u Říčan je unikátní místo s jedinečnou atmosférou.

Vytváříme speciální příležitost k setkání s předními osobnostmi nejen z jógového světa. Zároveň zveme na festival místní aktéry a propagátory zdravého životného stylu. Společně si užijeme pestrou nabídku lekcí, workshopů a přednášek.

Nabídneme vám během jednoho dne kvalitní a pestrý program. Vyzkoušíte si různé lekce, ve kterých vám pozvaní hosté ukážou, co vše se skrývá za slovem „jóga“. Jóga je jen jedna, ale přístupů k ní je mnoho. Rozšíříte si tak obzory, kudy se na cestě seberozvoje můžete vydat.

Na festivalu budou připraveny celkem 3 sály, v nichž si budete moci vychutnat bohatý program od rána do večera. Dozvíte se mnoho nového a zažijete jedinečnou atmosféru uprostřed dubových hájů.

Mimo samotné lekce pro vás připravujeme i bohatý doprovodný program, ve kterém nechybí tvorba mandal, výroba náramků a mnoho dalšího.

Pro účastníky festivalu bude zajištěna gastrozóna zaměřená na zdravou výživu včetně vegetariánských pokrmů.

Více informací

Pro bližší informace navštivte naše webové stránky: www.yogafestricany.cz

Organizátoři:

  • Simona Svoboda (Moksha s.r.o., Sattva production s.r.o.)
  • Kateřina Hrubešová (Sattva production s.r.o.)

Kontakt: produkce@moksha.cz

Doprava:

Festival se koná ve Voděrádkách u Říčan, kousek od Prahy. Ať už přijedete vlakem, autobusem nebo autem, najděte si nejjednodušší cestu k nám.  Připravili jsme pro vás článek s tipy, jak se k nám snadno dostat

Pokud přijedete do Říčan, můžete využít služeb Citya (společnost zajistí váš odvoz z obcí Tehov, Světice, Svojetice, Mukařov, Babice a Říčan přímo na festival). Více ve článku na našich webových stránkách.

Instagram