Předprodej byl ukončen

Lanýžové degustační menu
SETKÁNÍ / MEETING / SHOW / VYSTOUPENÍ / Gastro – Jídlo, Víno

Lanýžové degustační menu

pátek 22. listopadu od 18:00
Lobster Bistro, Olomouc

O akci

Italská gastronomie, lanýže, víno. Toto přirozené spojení nabídne jedinečný degustační večer, který chystáme 22. listopadu v Lobster Bistru (výbalé Bistro Helen).

Vyzkoušejte nečekané kombinace této aromatické houby s masem, rybou, hřiby, kaštany a dalšími surovinami v nápaditém pětichodovém menu, které pro vás chystá náš šéfkuchař Tomáš Juřík.

Kulinářské zážitky jistě znásobí I vinný doprovod zakladatele a sommeliéra firmy Flemming‘s Wine Flemminga Laugesena, specialisty na přírodní vína z Itálie.

 

Amuse bouche

Focaccia, lanýžový med, lardo, pepř, lanýž

Fabrizio Iuli, La Rina Slarina 2019 

 

Smažené vejce, krém z bílé cibule, kaštany, špenát, parmezán, lanýž

Fabrizio Iuli, Barat Baratuciat 2021 

 

Krémová polenta, hřiby, pěna z lískových ořechů, lanýž

Olek Bondonio, Barbera d'Alba 2022 

 

Mořský ďas, zauzený pórek, brambory, máslová omáčka s citronem, lanýž

Alberto Oggero, Roero Le Coste 2021 

 

Telecí steak Rossini, bramborová kaše, konfit z červené cibule, lanýž

Giovanni Canonica, Barolo Paiagallo 2019 

 

Zmrzlina z bílé čokolády s lanýžem a mascarpone, hruška pošírovaná v Moscato D´Asti, kakaová drobenka

Ezio Cerruti, Sol Moscato Passito 2017

Vstupenky si můžete zakoupit včetně vinného párování nebo pouze na degustační menu. Pokud byste se rozhodli pro vinné párování přímo na místě, bude možnost jej dokoupit za 1.499 Kč na osobu.