TAJEMNÁ VESMÍRNÁ CESTA - Skupinová regrese/meditace
ONLINE / Osobní rozvoj / Jiné

TAJEMNÁ VESMÍRNÁ CESTA - Skupinová regrese/meditace

středa 13. listopadu od 19:00
Zoom, Online
Vstupenky
Cena 444
prodej do 13. listopadu

O akci

PO VELMI ZDAŘILÝCH SKUPINOVÝCH REGRESÍCH/MEDITACÍCH DOLORES CANNON, PŘEDSTAVUJEME NOVINKU - TAJEMNÁ VESMÍRNÁ CESTA!

V této skupinové meditaci se zaměřujeme na pochopení podstaty bytí tady a teď.
S posunem vědomí lidstva už často není nutné vracet se do minulosti a analyzovat, co se stalo. Místo toho nás tato cesta vede k hlubšímu pochopení smyslu našeho života v současnosti. Co zde máme dělat, abychom žili šťastný a spokojený život.

„Ve spojení s vesmírem objevujeme svou pravou podstatu a sílu.“

ČEKÁ VÁS CESTA PLNÁ POZNÁNÍ ve třech částech:

1, GALAKTICKÉ VĚDOMÍ
Výprava do galaktického vědomí, pochopení našeho místa ve vesmíru
a propojení s kosmickým vědomím.

Vydáme se na cestu galaktickým vědomím, kde objevíte své místo ve vesmíru a propojení s kosmickým vědomím. Poznáte, jak vaše existence souvisí s vesmírem, a jak skrze ni můžete získat přístup k nekonečné moudrosti univerza. Objevíte svou sílu a harmonii, které vás spojují se Zdrojem a pomáhají tvořit život podle vašich přání.

2, ČASOVÉ LINIE A JEJICH ZMĚNA
Práce s časovými liniemi, schopnost ovlivnit minulost a budoucnost.

Nastavení se na svou vysněnou časovou linii.
Získáte přístup k pochopení, že VY máte moc ovlivnit svou minulost i budoucnost prostřednictvím práce s časovými liniemi. Pochopíte, jak rozhodnutí a záměry ovlivňují paralelní reality a jak vědomá práce s časem otevírá dveře k hluboké transformaci a růstu. Vytvoříte si svou vysněnou časovou linii a uzdravíte staré vzorce.

3, SETKÁNÍ S VESMÍRNÝMI PRŮVODCI
Energetické bytosti na naší životní cestě.

Propojíte se s jemnými energetickými bytostmi, které vás vždy provází na vaší cestě. Tito láskyplní průvodci vám pomohou najít klid, sílu a inspiraci, abyste překonali překážky a nalezli své pravé já. Stačí se otevřít jejich vedení a nechat se inspirovat na své cestě k naplnění.

---

CO VÁM TATO VESMÍRNÁ VÝPRAVA PŘINESE?

Účastí na této skupinové meditaci se můžete zcela otevřít hlubokému uvědomění své pravé podstaty. Objevíte v sobě sílu a moudrost, která vám pomůže pochopit, kým skutečně jste, a jaký význam má vaše existence v širším kontextu. Propojení se s mocnou silou Zdroje vám umožní čerpat energii, inspiraci a vedení, které potřebujete k naplnění svého potenciálu.

Díky těmto praktickým nástrojům a technikám se naučíte nastavovat novou časovou linii, která bude reflektovat vaše touhy a cíle. To vám poskytne možnost opustit staré vzorce a negativní prožitky, které vás brzdily v růstu. Uvolněním těchto bloků se otevřete novým příležitostem a perspektivám. V neposlední řadě budete mít příležitost naslouchat radám svých průvodců. Tyto jemné energetické bytosti vám pomohou nalézt klid, inspiraci a důvěru v sebe sama, abyste se mohli plně vydat na cestu ke svému Vyššímu já a ke smysluplnému životu. Jejich přítomnost a vedení vám připomenou, že nikdy nejste sami, a že každý krok vpřed je součástí vaší jedinečné cesty.

---

Po skončení meditace budete mít prostor sdílet (dobrovolně) své zkušenosti s ostatními a společně objevovat jejich význam a přínos pro váš život.
Vše zakončíme otevřenou konverzací, kde si ve skupince nasdílíte nejen své prožitky, ale budete se moci zeptat na cokoliv vás zajímá ohledně regresní terapie, kvantové hypnózy atd...

Během této diskuse vysvětlíme souvislosti, co a proč jste viděli, a jaký to může mít přínos pro váš život. 

Celkové trvání události je 180 minut (může trvat i déle).

---

Každý účastník získá slevy na online programy
Institutu vědomí a supervědomí 

https://qhht.family/institutvedomiasupervedomi/

---

Skupinovkou vás provede:

Markéta dos Santos Gomes - Certifikovaná terapeutka QHHT, BQH, zakladatelka Institutu vědomí a supervědomí + nově Akademie Source Within Academy

Veškeré informace naleznete na: https://qhht.family/

---

NENECHTE SI UTÉCT TENTO JEDINEČNÝ ZÁŽITEK! 

Těším se na Vás,

s láskou Markéta dos Santos Gomes

Více informací

Více informací:

https://qhht.family/skupinovky/tajemna-vesmirna-cesta/

Pořadatel

Cestou lásky a světla - QHHT.FAMILY

www.qhht.family