Degustační menu v rakouském stylu
čtvrtek 27. února od 18:00Central Park Flora, Olomouc
Akce nejenom pro členy obchodní hospodářské komory!
Můžete se těšit na pětichodové menu inspirované rakouskou kuchyní s párováním rakouské pálenky, rakouského vína a piva. Každé jídlo je uměleckým dílem spojujícím kvalitní suroviny s autentickou kuchyní.
Jednoduchá, ale chutná kombinace těstovin, sýru a bylinek, to jsou známé rakouské špecle, které rozjedou naše degustační menu.
Tafelspitz je tradiční rakouský pokrm, který má své kořeny v historii a je považován za jedno z nejznámějších jídel rakouské kuchyně. Jeho příprava se datuje do období 19. století a spojuje se především s rakouským císařem Františkem Josefem I.
Kdo by neměl rád klasický vídeňský řízek!
Tradiční rakouské dezerty jako štrůdl a mozartovy koule budou sladkou tečkou na závěr.